Kılıçdaroğlu: "Erdoğan aday olmamdan çok korkuyor"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, altılı masanın adayı olacağı yönündeki soru üzerine "Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı olmamdan çok korkuyor" dedi.
Ersin Küçükbarak
|
30 Ekim 2022, Pazar - 10:55
Kılıçdaroğlu: "Erdoğan aday olmamdan çok korkuyor"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündemdeki bazı konulara ilişkin Tele1'de sorulara yanıt verdi.

"Kamuoyunda altılı masadan aday olarak sizin isminizin çıkacağına ilişkin kanaatler çok yaygın. Yani en güçlü aday olarak gösteriliyorsunuz" sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, yorum yapmayıp sessiz kalmayı tercih etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a “kamuoyu önünde tartışalım” çağrısı

Kılıçdaroğlu, “Cumhurbaşkanı Erdoğan sürekli her fırsatta isminizi telaffuz ediyor. Aday olmanızdan çekiniyor mu, korkuyor mu?” sorusuna ise "Korkmasa televizyonda karşıma çıkar tartışırız. Birçok kez kendisini televizyonda hem de kendi istediği bir televizyonda medeni bir şekilde tartışmaya davet ettim ama sürekli kaçıyor" diye yanıt verdi. CHP lideri, Erdoğan'a seslenerek "Bir kez daha söylüyorum. Gel kamuoyu önünde tartışalım” çağrısı yaptı.

Dünyaya “Bundan sonra muhatabınız Millet İttifakı'nın adayı” mesajı

Kılıçdaroğlu, "Washington, Brüksel ve Londra gibi önemli başkentlere bir mesajınız olacak mı?" sorusu üzerine de "mesajının tüm başkentlere olduğunu" belirtti. CHP lider Kılıçdaroğlu,"Erdoğan ve yönetimi demokratik yollardan gidiyor. Seçimi kaybediyor. Bundan sonraki muhatabınız Millet İttifakı’nın adayı ve yönetimi olacak." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1885570/kilicdaroglu-erdogan-aday-olmamdan-cok-korkuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.