Rengarenk ve komik Fall Guys’ın iskelet yapısı herkesi şaşırttı

Fall Guys karakterlerinin şirin dış görünüşünün altında, onu oluşturan iskelet yapısı biraz rahatsız edici
Ankara Masası
|
24 Eylül 2020, Perşembe - 10:19
Rengarenk ve komik Fall Guys’ın iskelet yapısı herkesi şaşırttı

Fall Guys: Ultimate Knockout, bir kazanan kalana kadar devam eden “Last Man Standing” türü bir oyun. Son derece eğlenceli olarak nitelenen oyun, sürekli artan kaos ve çılgın macera ile çevrimiçi yarışmacıları bir araya getiriyor. Tuhaf engellerden kaçınırken bir yandan amansız rakiplerin eğilmez fizik kanunları ile mücadeleye giriliyor. Tacı talep etme arayışında başarısızlıklar bile eğlenceli ve komik hale geliyor.

Fall Guys: Ultimate Knockout, Mediatonic tarafından geliştirilip Devolver Digital tarafından yayınlanan battle royale türü bir oyun. 4 Ağustos 2020’de çıkışını yapan oyun, PlayStation 4, Microsoft Windows platformlarında yerini aldı.

Fall Guys karakterlerinin eğlenceli, şirin ve jelibonumsu dış görünüşünün altında, onu oluşturan iskelet yapısı ise biraz rahatsız edici. Oyunun geliştiricilerinde birinin paylaştığı tweet'e göre, diğer korkunç anatomik anormalliklerin yanı sıra gizli karın kasları, insan kafatası ve uzun şekerleme benzeri optik sinirlere sahip.

Daha da kötüsü.

Fall Guys karakterleri 183 cm boyunda, yani birçok insandan daha uzun. Genel kemik yapısına bakıldığında insan, dinozor ve kuş arasında melez bir varlık olduğunu görüyoruz. Bu tür bir kombinasyon, ileri zeka ve çeviklik sunmalı, ama ...

"Düşen Adamın düştüğü her yerde, bu rahatsız edici iskeletlerle dolu devasa bir çukur var" gibi... Son olarak ekleyelim anatomisi ne kadar farklı olursa olsun mutlu jelibonumsu ve rengarenk yarışmacılarla kaosa ve sıkı bir rekabet oyunseverleri bekliyor. 

Fall Guys Mobile mi geliyor?
http://www.ankaramasasi.com/haber/188577/rengarenk-ve-komik-fall-guysin-iskelet-yapisi-herkesi-sasirtti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.