Erdoğan, "İnsanlığa hizmet için gayretimizi göstereceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8. Türk Tıp Dünyası Kurultayı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Rusya'nın tahıl koridoru kararı ile ilgili de "İnsanlığa hizmet için gayretimizi göstereceğiz." ifadelerini kullandı.
Onur Çetinkaya
|
31 Ekim 2022, Pazartesi - 11:36
Erdoğan, "İnsanlığa hizmet için gayretimizi göstereceğiz"

8. Türk Tıp Dünyası Kurultayı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın tahıl anlaşmasını askıya alması kararıyla ilgili konuştu. 

"İnsanlığa hizmet için gayretimizi göstereceğiz"

Salgının ilk günlerinden itibaren hiçbir ayrım yapmadan elimizdeki tüm imkanları insanlık için seferber ettik diye konuşan Erdoğan, "Ukrayna buğdayının 9,3 milyon tonunu dünyanın hizmetine sunarak, gıda krizinin nispeten azaltılmasını sağladık. İnsanlığa hizmet için gayret göstermeye devam edeceğiz'' dedi.

"Türkiye yüzyılı hepimiz için yol gösterici olacaktır"

Geleceğin vizyonu olan 'Türkiye Yüzyılı' hepimiz için yol gösterici olacaktır ifadesine yer veren Erdoğan, "Gayretimizin gerisinde tecrübelerimizden çıkardığımız dersler var. Amacımız, Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde ülkemizi uluslararası sağlık hizmetleri alanında 'Health Türkiye' markasıyla zirveye çıkarmaktır. İnsana hizmet etmesi gereken araçların bir süre sonra insanı kendisine hizmet ettirmeye başlaması kabul edilebilir bir durum değildir. Türkiye Yüzyılımızın en iddialı alanlarından birisini sağlık olarak belirledik. Vatandaşlarımızın tükettiği her 100 ilaçtan 89'unu yerli üretimle sağlıyoruz." açıklamasını yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1886393/erdogan-insanliga-hizmet-icin-gayretimizi-gosterecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.