Bahçeli,"Togg seri üretime başlıyor,siparişini vermek için sıraya gir"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu Togg ve adaylık söylemlerinden dolayı eleştirdi. Bahçeli, "Önce aday ol sonra konuş" dedi.
Onur Çetinkaya
|
01 Kasım 2022, Salı - 10:45
Bahçeli,"Togg seri üretime başlıyor,siparişini vermek için sıraya gir"

MHP lideri Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli'den Millet İttifakına tepki 

Altılı masa ve Millet ittifakı üzerinden açıklama yapan Bahçeli, "Millet İttifakı, cumhurbaşkanı adayını arayışla uğraşırken Cumhur İttifakı eserleriyle, vizyon projeleriyle konuşmakta ve göz doldurmaktadır. Leyleğin ömrü nasıl lak lak ile geçiyorsa bunlarınki de dedikoduyla heba olmaktadır. Bu ittifakta buluşanların alayının aklını toplasanız bir incir kabuğunu doldurmayacaktır." şeklinde konuştu.

"Önce aday ol sonra konuş"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik açıklamasına yanıt verdi.

Bahçeli, " Kılıçdaroğlu 'Erdoğan benim aday olmamdan çok korkuyor' demiş. Korkaklar Türkiye'yi taşa tutanlardır. Sayın Kılıçdaroğlu davul sende tokmak başkasında önce aday ol sonra konuş." ifadesini kullandı.

"Togg seri üretime başlıyor,siparişini vermek için sıraya gir"

TOGG ile birlikte 61 yıl sonra Türkiye'de çığır açıldığını söyleyen Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na yüklendi. 

Bahçeli, "Hani sayın Kılıçdaroğlu 'Otomobil üretiyoruz dediler, otomobil nerede, milleti kandırıyorlar' demişti ya, sorduğu sorunun cevabını Bursa-Gemlik'te gördük, şahit olduk. Kılıçdaroğlu sana bir kötü haber vereyim, Togg'un seri üretimi 2023'te başlıyor, buna şimdiden hazır ol, siparişini vermek için de şimdiden sıraya gir." ifadelerine yer verdi.

"Hasbelkader seçildi ama hasbelkader Akdeniz'e dökülmeyeceksin"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, AK Parti'nin vizyon belgesini eleştirmesine değinen Bahçeli, "CHP'li Mersin Belediye Başkanı'nın sözlerine bakın; 'Vizyona bakın, gözlerim yaşardı. Tank, tok, İHA, SİHA, vur-öldür. Cumhuriyet bunun için kurulmadı'. Teröristler sınır içinde, sınır ötesinde yakalanıp öldürüldükçe çılgına dönüyorlar. Sizi kudurtmaya devam edeceğiz. Hasbelkader seçildi ama hasbelkader Akdeniz'e dökülmeyeceksin. Tankımızdan topumuzdan rahatsız olanlar onursuzlardır. Onlara merhamet yoktur.

Sayın Kılıçdaroğlu davul sende, tokmak başkasında. Önce aday ol sonra konuş. Terörizme, ihanete, melanete, rezalete barış diyenler barışın yegane düşmanıdır. Bu tiplerin barış, adalet, demokrasi ve özgürlük çıkışları bombalı tuzaktır. TSK'ya iftira atıldığını haykıran gerçek sanatçımız Burak Haktanır'ın cesareti alkışlanacak düzeydedir." diye konuştu.

"Yorulmamızı bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacaklar"

2023 seçimleri öncesinde Anadolu'da bir çok yerin ziyaret edildiğini söyleyen Bahçeli, "8 Ekim 2022'den bu yana 451 köyümüzü ziyaret ettik. 4-6 Kasım 2022 tarihlerinde 81 köyümüzü ziyaret etmiş olacağız. Yorulmamızı bekleyenler biliniz ki hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Biz erik dalına basmıyoruz, boş sözlere asla kulak asmıyoruz." diye konuştu. 

Sözlerine devam eden MHP lideri, " MHP olarak milletimize gönlümüzü verdik, ülkemize ömrümüzü adadık. Hiç kimseyi öteki görmüyoruz, ötekileştirmiyoruz." ifadelerini kullandı.

''Türkiye Yüzyılı'' açıklaması

Türkiye Yüzyılı'nın insanlık gündemine tıpkı bir cemre gibi düşme mücadelesine sonuna kadar varız diye konuşan Devlet Bahçeli," Sayın Cumhurbaşkanının gelin Türkiye Yüzyılı vizyonunu birlikte inşa edelim davetine icabet ediyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonunun ruhunu ve özünü ifade eden 17 başlığı yaralı buluyor destekliyoruz.'' açıklamasını yaptı.

"Akıllarını başlarına alsınlar''

Terör örgütlerine yönelik sert ifadeler kullanan MHP Genel Başkanı, "Türkiye'nin hiç şakası yoktur. Milli güvenliğimizin risk ve tehlikelere atılması diye bir şey söz konusu olamayacaktır. Ülkemize zarar vermeyi amaçlayan üzerimize hesap yapan terör çeteleri dikkat etsinler akıllarını başlarına alsınlar." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1891657/bahcelitogg-seri-uretime-basliyorsiparisini-vermek-icin-siraya-gir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.