Ceren Özdemir’in katili: Mahkemeye gelmekten bıktım

Ordu’da, üniversite öğrencisi Ceren Özdemir’i öldürüp, yakalanacağı sırada da iki polis memurunu yaralayan Özgür Arduç, yeniden hakim karşısına çıktı. Arduç, "7 buçuk aydır devam ediyor. Buraya gelmekten bıktım. Bu mahkemeyi de bitirelim" dedi.
IHA-20200924AW122778
|
24 Eylül 2020, Perşembe - 13:26
Ceren Özdemir’in katili: Mahkemeye gelmekten bıktım

Ordu’da, 3 Aralık 2019 tarihinde üniversite öğrencisi Ceren Özdemir’i doğum gününe 3 gün kala bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle ‘canavarca hisle öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılan Özgür Arduç’un, yakalandığı sırada da iki polis memurunu bıçakla yaralamasıyla ilgili davanın üçüncü duruşması görüldü.

Ordu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılan Arduç, "7 buçuk aydır mahkeme devam etti. Ben de gelmekten bıktım. Bu mahkemeyi de bitirelim" diyerek, fazla söyleyecek bir sözünün olmadığını belirtti.

Mahkeme heyeti, kati raporun gelmemesini ve raporun alınacağı sürenin uzayacağını dikkate alarak, polisleri yaralama dosyasından Özgür Arduç’u tahliye ettiklerini belirtti. Mahkeme ileri bir tarihe ertelendi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/189850/ceren-ozdemirin-katili-mahkemeye-gelmekten-biktim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.