Bayrampaşa'da hırsızlık girişiminde yakalanan şahsa darp

İstanbul Bayrampaşa’da kuyumcuda hırsızlık girişiminde bulunan şahıs kadın müşteri tarafından yakalandı. Şahıs işletme sahibi tarafından darp edildi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Büşra Ünal
|
02 Kasım 2022, Çarşamba - 14:39
Bayrampaşa'da hırsızlık girişiminde yakalanan şahsa darp

Olay, 30 Ekim saat 18.00 sıralarında Yenidoğan’daki bir kuyumcuda gerçekleşti.

Müşteri gibi kuyumcuya giren hırsız, işletme sahibinin diğer müşterilerle ilgilenmesini fırsat bilerek raftaki altını çalmaya çalıştı. Hemen yanında duran kadın müşteri, hırsızın bu hamlesini fark edince kolundan tutup engellemeye çalıştı. 

O sırada durumu fark eden işletme sahibi şahsın yanına gelerek durumu anlamaya çalıştı. Altınların alındığını gören dükkan sahibi hırsızlık girişiminde bulunan şahsı darp etti.

Darp edilen şahıs, bir çalışan tarafından dışarı çıkarıldığı sırada oluşan kalabalıktan istifade ederek kaçtı.

"Kendimi kaybettim"

Olay ile ilgili konuşan İşletme sahibi Ali Kurtuluş: "Dükkânımız yoğundu müşterilerle ilgileniyordum. Müşterimiz çocuktan şüphelenmiş, şahsa defalarca sorduk ne istediğini, ailesini beklediğini söyledi. İlk fırsatta ortalama 50 bin lira değerinde altını çalmaya çalıştı, müşterimiz yakaladı. Biz de durdurup sormaya çalıştık küfür etmeye başladı. Olanlar oldu kendimi kaybettim" diye konuştu.

Güvenlik kamerası incelendiğinde hırsızlık yapma girişiminde bulunan şahsın daha önce de bir alışveriş merkezinde hırsızlık yapmaya çalıştığı ve müşterilerin gelmesiyle vazgeçtiği belirlendi. Polis hırsızlık girişiminde bulunan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1902959/bayrampasada-hirsizlik-girisiminde-yakalanan-sahsa-darp
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.