Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde şehit olan Astsubay Özkan Demir için Soylu taziye mesajı yayımladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde serbest paraşüt atlayışı esnasında meydana gelen kazada şehit olan Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Özkan Demir için taziye mesajı yayımladı.
Onur Çetinkaya
|
04 Kasım 2022, Cuma - 09:10
Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde şehit olan Astsubay Özkan Demir için Soylu taziye mesajı yayımladı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde paraşüt atlayışı sırasında meydana gelen kazada Astsubay Kıdemli Çavuş Özkan Demir şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, 3 Kasım'da icra edilen serbest paraşüt atlayışı esnasında meydana gelen kazada Astsubay Kıdemli Çavuş Özkan Demir'in şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadesi kullanıldı.

Soylu'dan taziye mesajı 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Özkan Demir için yayımladığı mesajda, "Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yaşanan elim paraşüt kazasında şehit düşen kahraman evladımız Özkan Demir'e Allah'tan rahmet; ailesi, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim, şehidimizin ailesine sabr-ı cemil ihsan eylesin, makamı ali olsun" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1907210/ankaranin-golbasi-ilcesinde-sehit-olan-astsubay-ozkan-demir-icin-soylu-taziye-mesaji-yayimladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.