Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a: "Onurlu adam istifa eder"

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, suya yüzde 50 indirim kararı alınmasının ardından sosyal yardımları ertelediklerini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirirken " Makamlar mevkiler şikayet, acizlik, ağlama yeri değildir. İcraat ve hizmet makamıdır. Ya yaparsın ya da yapamayan adam bunu yapamadım özür diliyorum diyerek geçip gider." dedi.
Ankara Masası
|
04 Kasım 2022, Cuma - 15:42
Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a: "Onurlu adam istifa eder"

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Basınevleri Kültür Merkezi Temel Atma Töreni'ne katıldı.

Törende bir konuşma yapan Altınok, Meclis'te suya yüzde 50 indirim kararının alınmasının ardından sosyal yardımları ertelediğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi yönetimini eleştirdi. 

Altınok, vatandaşın parasının vatandaşa verildiğini belirterek, bu parayla tehdit ve şantaj yapmanın ise yanlış olduğunu ifade etti.

"Onurlu adam istifa eder"

Mazlum ve gariplere verilen yardımların siyaset üstü bir konu olduğunun altını çizen Altınok, Mansur Yavaş'ı şu sözlerle istifaya davet etti:

"Sen o yardımı yapamıyorsan o koltukta oturmayacaksın. Kalecik Belediye Başkanı yardım yapıyorsa o koltukta oturmayacaksın, Bala Belediye Başkanı o yardımı yapıyorsa büyükşehir belediye başkanı o koltukta oturmayacak. O belediye başkanları bu yardımları yapıyorsa, bu benim utancım ayıbım, ilçe belediyelerinin bin misli bütçem var, ben bunları yapamıyorum diyerek onurlu adam istifa eder. Gereği de budur."

" Makamlar mevkiler şikayet yeri değildir"

Makam ve mevkilerin icraat yeri olduğunu ifade eden Altınok "Hem ağlayacaksın hem sızlayacaksın hem de makamda oturacaksın. Bizi zorla oturtturan yok orada. Makamlar mevkiler şikayet, acizlik, ağlama yeri değildir. İcraat ve hizmet makamıdır. Ya yaparsın ya da yapamayan adam bunu yapamadım özür diliyorum diyerek geçip gider." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1909850/turgut-altinoktan-mansur-yavasa-onurlu-adam-istifa-eder
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.