Kuduz teşhisi konulan Mustafa Erçetin hayatını kaybetti

Bitlis'te köpek saldırısına uğrayan ve 2 haftadır tedavi altında bulunan 12 yaşındaki Mustafa Erçetin hayatını kaybetti.
Ankara Masası
|
09 Kasım 2022, Çarşamba - 13:25
Kuduz teşhisi konulan Mustafa Erçetin hayatını kaybetti

Bitlis'in Adilcevaz ilçesine bağlı Göldüzü köyünde yaşanan köpek saldırısında yaralanan ve kuduz teşhisi konulan Mustafa Erçetin tedavi gördüğü Hacettepe Hastanesinde hayatını kaybetti. 

Hacettepe Üniversitesi Çocuk Enfeksiyon Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ali Bülent Cengiz, "Aşıyla önlenebilecek bir hastalıktan dolayı bir evladımızı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerindeyiz" dedi.

"Annesi de ben de ağlıyorum"

Geçtiğimiz günlerde çocuğunun durumuna ilişkin açıklama yapan  41 yaşındaki baba Murat Erçetin "En son halamla birlikte doktorlarla görüştük. Her an her şeyin olabileceğini bize ilettiler. Vallahi herkes çocuğuna çok dikkat etsin. Evlat acısı çok ağır; ben yaşadım hiç kimse yaşamasın. Annesi de ağlıyor; ben de ağlıyorum. Her şeye hazırım. Bu acıdan büyük acı yok. İnsan başına gelmeden sokaktaki başı boş kediyi, köpeği düşünmüyor. Aklınıza gelmiyor ki... Her şey Allah'tan. Önlem alınmalı bu acıyı kimse yaşamamalı." diye konuşmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1921481/kuduz-teshisi-konulan-mustafa-ercetin-hayatini-kaybetti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.