HDP'den Akşener'e ziyaret yanıtı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in AK Parti'nin anayasa düzenlenmesi için HDP'yi ziyaret etmesini eleştirmesi sonrası HDP grubundan yanıt geldi. HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, AK Parti heyetinin aynı gün İYİ Parti'yle yaptığı görüşmenin fotoğrafını paylaşıp "Lazım olur, çerçeveletip duvarınıza asarsınız" dedi.
Onur Çetinkaya
|
09 Kasım 2022, Çarşamba - 14:55
HDP'den Akşener'e ziyaret yanıtı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin haftalık grup toplantısında konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AK Parti'nin HDP ile "anayasa" görüşmesi yapmasıyla ilgili konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı, ''AK Parti ve HDP milletvekilleri, sayın Erdoğan’ın direktifleriyle başlayan anayasa yapım süreci için bir araya gelip oldukça mutlu, neşeli ve sevinçli bir görüntü vermişler. Ne diyelim, Allah bozmasın'' açıklamasında bulundu. 

HDP üzerinden altılı masaya baskı yapıldığını hatırlatan Akşener, ''Altılı masanın sağında, solunda, altında ararken; kendisi nihayet HDP’yi kendi bakan ve milletvekillerinin, yanında bulmuş. İşin ilginç tarafı HDP vekilleri de sabah akşam eleştirdikleri AK Parti ile aynı masaya oturmaktan zerre utanmadılar. Kadere bakın, kimler kimlerle yan yana geldi'' dedi.

"Fotoğrafı da şuraya bırakalım, lazım olur"

Akşener'in sözlerine HDP'den ilk yanıt ise HDP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Saruhan Oluç'tan geldi. 

Oluç, Akşener'e sosyal medya  hesabı üzerinden verdiği yanıtında "Adalet Bakanı Bozdağ başkanlığındaki heyet bizim kapıdan çıkıp, koridoru yürüyüp İYİ Partiye gidip, kendilerinin söylemiyle "masa kurup" görüştüler... Lahana ve perhiz turşusu misali..." dedi. 

HDP Grup Başkanvekili  paylaşımında, "Fotoğrafı da şuraya bırakalım, lazım olur, çerçeveletip duvarınıza asarsınız..." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1921721/hdpden-aksenere-ziyaret-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.