Destici: "HDP ve PKK taraftarları pusuya yatmış 2023 seçimlerini bekliyor"

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, HDP ve terör örgütü PKK taraftarlarının pusuya yatmış 2023 seçimlerini beklediğini belirterek, “2023’te altılı masa kazanacak başta belediyelerden kayyumlar alınarak belediyeler HDP’ye teslim edilecek, PKK’ya teslim edilecek. Sonra bütün oradaki üst düzey kamu görevlileri onların referansıyla atanacak ve bölge tamamen PKK’nın HDP’nin kontrolüne geçecek. Böyle bir bekleyiş içindeler” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
11 Kasım 2022, Cuma - 23:23
Destici: "HDP ve PKK taraftarları pusuya yatmış 2023 seçimlerini bekliyor"

Mustafa Destici, A Haber canlı yayınında soruları yanıtladı.

Bir soru üzerine Türkiye’nin 1990’lı yılların başında Karabağ işgal edilirken Azerbaycan’ın istediği 2 nakliye helikopterini bile gönderemediğini hatırlatan Destici, “Şimdi 2 tane nakliye helikopteri gönderemeyen Türkiye’den,Türkiye yönetiminden, idaresinden, 30 yıl sonra bütün gücüyle Azerbaycan’ın yanında olmuş ve işgalden kurtarılmasına büyük destek vermiş bir Türkiye var” şeklinde konuştu.

Destici, “Bize bu neyi gösterdi? Bu bütün Türk Cumhuriyetleri’ne şunu gösterdi. Türkiye güçlü bir devlet ve Türkiye hangi Türk Cumhuriyeti zora girerse hangi kardeş ve dost bir ülke zora girerse Türkiye bütün gücüyle onun yanındadır. Bunun için Türkiye’nin İHA’larına, SİHA’larına laf edilmektedir ya da karşı çıkılmaktadır. Türkiye’nin savunma sanayiinde attığı adımlara karşı çıkılmaktadır” dedi.

Mustafa Destici şöyle devam etti:

"Atılan adımları bizim tamamlamamız lazım"

“ Cumhuriyet’in ilk yıllarında Türkiye kendi uçağını yapmış hatta ihraç eder noktaya gelmiş ama inkıtaya uğratmışlar, kendi otomobilini yapmış inkıtaya uğratmışlar, kendi mühimmatını yapmış inkıtaya uğratmışlar. Şimdi aynısını yapmak istiyorlar. İşte 2023 seçimleri bunun için önemli bizim atılmış adımların tamamlanması lazım. Onun için de bu Cumhur İttifakı’nın milletimizden bizim arzumuz isteğimiz sen ben kavgasını bir tarafa bırakarak hepimiz devletin varlığı, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbali noktasında birleşip atılan adımları bizim tamamlamamız lazım. Libya’da attığımız adımlar, Suriye’nin kuzeyinde attığımız adımlar, savunma sanayisinde attığımız adımlar, Türk dünyasında attığımız adımlar bunların hepsi çok kıymetli ve çok önemli, bunların inkıtaya uğramaması lazım”

"HDP, PKK taraftarları pusuya yatmışlar 2023 seçimlerini bekliyorlar"

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, HDP ve terör örgütü PKK taraftarlarının da pusuya yatıp 2023 seçimlerini beklediğinin altını çizdi.

“2023’te altılı masa kazanacak başta belediyelerden kayyumlar alınarak belediyeler HDP’ye teslim edilecek, PKK’ya teslim edilecek. Sonra bütün oradaki üst düzey kamu görevlileri  onların referansıyla atanacak ve bölge tamamen PKK’nın HDP’nin kontrolüne geçecek. Böyle bir bekleyiş içindeler, pusuya yatmışlar 2023 seçimlerini bekliyorlar” diyen Destici, devletin yanında duran vatandaşlarda da bunun endişesi olduğuna dikkati çekti.

Destici şunları söyledi:

"PKK ile mücadelede devletimize, güvenlik güçlerimize, hükümetimize destek vermeye çağırıyorum"

“ Bu endişe büyük ölçüde giderildi. O bölgede şu an güven var, huzur var, 24 saat canlı bir hayat var. Ama insanlarımızda bir endişe var. Bu altılı masadaki partilerin, altı artı bir dediğimiz işte HDP aynı yerel seçimde yaptıkları gibi bir ittifak hazırlığı içindeler ve görüşmeye devam ediyorlar.  Bunu yaptıklarında dediğim gibi kendileri kazanamaz ama kazansa bile ülke kaybeder, Türkiye kaybeder, Türk milleti kaybeder. Allah göstermesin bunun için ben herkesi aklını başına almaya ve PKK ile mücadelede devletimize, güvenlik güçlerimize, hükümetimize destek vermeye çağırıyorum”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1929217/destici-hdp-ve-pkk-taraftarlari-pusuya-yatmis-2023-secimlerini-bekliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.