Sinan Akçıl: “Ferhat Göçer’e şarkı verdiğime pişmanım”

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, konuk olduğu YouTube programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Zeliha Demirci
|
25 Eylül 2020, Cuma - 10:20
Sinan Akçıl: “Ferhat Göçer’e şarkı verdiğime pişmanım”

Sinan Akçıl, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da sunduğu bir programa konuk oldu. Sorulan sorulara samimi yanıtlar veren Akçıl çarpıcı açıklamalara imza attı. Siyasete çok ilgili olduğunu söyleyen Akçıl, sabahları ilk uyandığında siyaset haberlerine baktığını ve bir dönem milletvekili adayı olmayı düşündüğünü ifade etti.

Müzik hayatıyla ilgili konuşan Akçıl, Çağlayan’ın “Bugüne kadar keşke vermeseydim dediğin şarkı oldu mu?” sorusuna “Ferhat Göçer-Kızım şarkısını keşke vermeseydim.” diyerek şok yarattı.

Akçıl sözlerine, “Çünkü acayip bir yerde şarkının hikayesini anlattı rezil etti bizi. Keşke şarkıyı vermeseydim dedim o zaman” şeklinde devam ederek pişmanlığını dile getirdi. Ünlü şarkıcı, parça verdiği şarkıcılarda vefasızlık gördüğünde de pişman olduğunu ifade etti.

"Kızım" şarkısının hikayesi

Ferhat Göçer katıldığı bir magazin programında, “Kızım şarkısı Hadise için yazılmış. Bir gün ben, Ömür Gedik, Sinan Akçıl ve Hadise bir aradayız. Bu şarkıyı dinledik ve hepimiz bir hayli etkilendik. Bu şarkı Hadise'ye yazılmış bir şarkı. Daha doğrusu Hadise'nin babasına.” açıklamasında bulunmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/193364/sinan-akcil-ferhat-gocere-sarki-verdigime-pismanim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.