Bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir’in Taksim'deki son görüntüsü

İstanbul İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırıyı gerçekleştiren Suriye asıllı terörist Ahlam Albashir’in Taksim’deki görüntüleri ortaya çıktı.
Ankara Masası
|
16 Kasım 2022, Çarşamba - 09:30
Bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir’in Taksim'deki son görüntüsü

Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde bölücü terör örgütü PKK/KCK’nın Suriye kolu PYD/YPG’ye bağlı bir hücre tarafından geçtiğimiz pazar günü bomba saldırı gerçekleştirildi.

Saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi de yaralandı. 

Terör saldırısını gerçekleştirilen  Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashir’in olayın üzerinden 10 saat geçmeden yakalanırken, İstanbul Terörle Mücadele Şubesi'  tarafından saldırıyla bağlantılı olduğu iddiasıyla 50 şüpheli de gözaltına alındı. 

Yeni görüntüler ortaya çıktı

Görüntülerde olay günü Suriye’den birlikte Türkiye’ye karı-koca kılığında geldikleri Bilal Hassan adlı PKK’lı teröristten ayrıldıktan hemen sonra KGYS kayıtlarına giren kadın teröristin saat 15.17 sıralarında Taksim Meydanı’ndan İstiklal Caddesi istikametine doğru yürüdüğü görülüyor. Sırtında koyu renkli bir çanta ve elinde içinde TNT tipi patlayıcı olduğu düşünülen beyaz bir torba ya da poşetle yürüdüğü görülen PKK/YPG’li teröristin bir süre sonra elinde iki dal gül taşıdığı görülüyor. Çevre kontrolü yaptıktan sonra patlayıcı dolu paketi saksı kenarına koyan teröristin, çevreyi kontrol ettikten sonra kalkarak bölgeden önce adım adım, daha sonra da koşar adım uzaklaştığı görülüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1935408/bombali-saldiriyi-gerceklestiren-ahlam-albashirin-taksimdeki-son-goruntusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.