Altılı masa sahaya iniyor

DEVA Partisi'nin ev sahipliğinde 14 Kasım'da toplanan 'Altılı masa' liderleri, seçime kısa bir süre kalırken, 28 Kasım’da güçlendirilmiş parlamenter sisteme yönelik anayasa metnini açıklayacak 'Altılı masa' ortakları aralık ayında sahaya inecek. Sahada parlamenter sisteme geçiş ve “hükümet sistemi-ekonomi ilişkisi” gibi konular da olacak.
Onur Çetinkaya
|
16 Kasım 2022, Çarşamba - 10:03
Altılı masa sahaya iniyor

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti genel başkanları,  DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ev sahipliğinde Ankara'da 8'inci kez toplandı. Liderlerin toplantısı 8 saat sürdü.

Seçime az bir süre kalmasına rağmen ortak aday konusunda henüz bir isim açıklamayan 'Altılı masa' liderleri, sahaya inmek için ise kolları sıvadı.



Altılı masa sahaya iniyor 

Altılı Masa kurmaylarının, güçlendirilmiş parlamenter sisteme yönelik anayasa metnini açıkladıktan sonra ortak programlarla il il bu çalışmayı seçmenle paylaşacağı öğrenildi.

28 Kasım’da güçlendirilmiş parlamenter sisteme yönelik anayasa metnini açıklayacak 'Altılı masa' liderleri aralık ayında ise sahaya inecek. Sahada parlamenter sisteme geçiş ve "hükümet sistemi-ekonomi ilişkisi" gibi konular da olacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1935521/altili-masa-sahaya-iniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.