Kıvanç Tatlıtuğ'dan Beren Saat açıklaması!

Etilerde görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ yeniden partner olduğu Beren Saat ile ilgili, "Beren'le çalışmak çok konforluydu." dedi.
Ecem Çetin
|
16 Kasım 2022, Çarşamba - 10:35
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Beren Saat açıklaması!

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat Netflix'de yayınlanacak bir film için beraber kamera karşısına geçti. 

Önceki gün Etiler'de kameralara yakalanan Tatlıtuğ, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

"Çok konforluydu"

Oyuncu, partneri Saat ile ilgili "Çok keyifliydi. Çok güzel bir iş çıktı. Beren'le çalışmak çok konforluydu" diye konuştu. 

"Harikaydı"

Tatlıtuğ,   "Çekimler bitti döndük.  Yurt dışında çalışmanın yer yer dezavantajları olsa da genel anlamda harikaydı" dedi. 

"Kurt Efe bana benziyor"

Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin kendisine benzediği söyledi. Oyuncu, " Sarışın, renkli gözlü şimdilik. Çok çabuk büyüyorlar ne diyebilirim? İsteyen herkese nasip etsin Allah" şeklinde konuştu. 

"Baba olunca çok şey değişti hayatımda"

"Baba olduktan sonra hayatınızda neler değişti?" sorusuna yakışıklı oyuncu, "Çok keyifli arkadaşlar. Çok şey değişti hayatımda. Düşünce yapısından tut, sabah kalkışlarım bile başka bir şekilde oluyor yani. Hayat her anlamda müşterek, eşimle hayatı paylaşıyoruz. Seve seve yarım ediyorum. Her anı bambaşka bir tecrübe. Çok güzel bir duygu” yanıtını verdi.

Kurt Efe dövmesi 

Diğer yandan elinin üzerine yaptırdığı dövme dikkat çeken oyuncunun,  Kurt Efe’nin doğduğu gün oğlunun elini tutarken çektirdiği fotoğrafı da dövme yaptırdığı öğrenildi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1935580/kivanc-tatlitugdan-beren-saat-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.