Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem, taksicilerin scooter kullanıcılarının üzerine sürdüğünü iddia etti

Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem, bazı taksi sürücülerini İstanbul'da Martı kullanımını engellemek için scooter kullanıcılarının üstüne sürdüğünü iddia etti.
Ankara Masası
|
16 Kasım 2022, Çarşamba - 15:50
Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem, taksicilerin scooter kullanıcılarının üzerine sürdüğünü iddia etti

Dün akşam saatlerinde  İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun kendisini ve ailesini tehdit ettiğini iddia eden  Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem yeni bir açıklama daha yayımladı.

Öktem, bu sefer bazı taksicilerin araçlarını İstanbul'da Martı Scooter kullanıcılarının üstüne sürdüğünü iddia etti.

Öktem "İstanbul'da 18 bin tane taksici var. Bunların çoğu emekçi ama bazılarının bunu talimatla yaptığını biliyoruz. Bunu yapmasınlar. Martı kullanıcıları da eğer böyle bir şey yaşıyorsanız, lütfen arayın; olay yerini, taksi plakasını ve saatini bildirin. Biz gerekli adli işlemleri başlatacağız." dedi.

Taksiciler yasal işlem başlattı

Uygulamayı "korsanlık" olarak niteleyen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, Martı uygulaması hakkında yasal işlemler başlattı. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası'nın (İTEO) Başkanı Eyüp Aksu da Facebook hesabından da aynı cümleleri kullanarak yargıya gittiklerini söyledi.


Martı CEO'su Oğuz Alper Öktem, Eyüp Aksu'nun kendisini ve ailesini tehdit ettiğini iddia etti: Kellemi ortaya koydum
http://www.ankaramasasi.com/haber/1938836/marti-kurucusu-oguz-alper-oktem-taksicilerin-scooter-kullanicilarinin-uzerine-surdugunu-iddia-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.