Akşener, ​​"Türkiye’nin en başarılı start-up’ıyız"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir'de Girişimci İş Kadınları Federasyonu'nu düzenlediği toplantıda konuştu.
Onur Çetinkaya
|
17 Kasım 2022, Perşembe - 12:55
Akşener, ​​"Türkiye’nin en başarılı start-up’ıyız"

İYİ Parti lideri Akşener, İzmir programı kapsamında girişimci kadınlarla buluştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bugün burada girişimci kadınlarla olmak çok önemli, biz üreten insanların toplantılarına en üst yöneticilerimiz ile katılıyoruz ki hem onlarla soru cevap yapıyoruz hem de sizlerin sorularından dahi öğreniyoruz. Biz kimiz sorusuna elbette öğrenen bir organizasyonuz birincisi bu, yeni bir partiyiz, kurumsal yapılar da önemlidir ama onları harekete geçirmek daha zordur, kuralların dışına çıkarmak zordur. Yeni kurulan küçük ya da büyük bir işletme olsun daha hızlı hareket eder ve daha hızlı karar alır. Sabit müşterisi olmadığı için de kendi müşterisini  organize eder. AK Parti’nin kurulları, kuralları var çünkü 20 yıllık ve bu zor karar alma mekanizmasından şikâyet eden Erdoğan bu sisteme geçti ama bu kolundaki bacağındaki zincirler onun bu kurallarından  kaynaklanıyor. CHP’de  aynı şekilde kaç yıllık bir parti ve kurumsal yani her iki partinin de sabit müşterisi yani seçmeni var. Bizim partimiz küçük bir girişimcilik organizasyon ve başındaki kişi de bir kadın öyle olunca finans bulmakta çok zorlandık, melek yatırımcımız da hiç olmadı" ifadelerini kullandı.

"Türkiye’nin en başarılı start-up’ıyız"

25 Ekim 2017’de kurulduk, 2018 Haziran'da seçime girdik ve biz bugün Türkiye’nin en başarılı start-up’ını verdik diyen  Akşener," Seçmenin ayağına gitmek, seçmeni mutlu etmeye çalışarak, odağımız olan seçmene fikrimizi ulaştırdık. Bugün itibariyle 81 ilde bayilikleri olan yani il ve ilçe başkanlıklarımızdan söz ediyorum, satış elemanlarımız yani partililerimizden teşkilatımızdan söz ediyoruz. 1 yılın sonunda bize ödenmiş, 37 milyon TL devletten sizin vergilerinizle para aldık. Bu bir mucizedir bunu başaran başarmamıza neden olan önce seçmenimiz sonra arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Ben Türkiye’nin en iyi siyasi kafa avcısıyım." açıklamasında bulundu.

Akşener'den öz eleştiri

Ama çok başarısız olduğum bir yer var diye konuşan Meral Akşener," Ben kadın konusunda başarısız oldum, yani kadını seçtirme konusunda başarısız oldum, yüzde 25 kadın kotamız var ama kazın ayağı öyle değilmiş. Milletvekilli konusunda başarısız oldum. Bu defa bunu çözeceğiz." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1940106/aksener-turkiyenin-en-basarili-start-upiyiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.