Mustafa Destici Denizli Birlik Mitinginde altılı masaya yüklendi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 700 kilometrelik bir alanda dünyada sadece birkaç ülkenin yapabileceği büyük bir hava harekatı yapıldığını belirterek bunun İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırıya da bir cevap olduğunu söyledi. Destici, “Hesap vakti, hesap zamanı diyerek bu saldırganlardan hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaya da devam edecektir” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
20 Kasım 2022, Pazar - 16:29
Mustafa Destici Denizli Birlik Mitinginde altılı masaya yüklendi

Mustafa Destici partisince Denizli’de düzenlenen Birlik Mitingi’nde halka seslendi.

Pençe Kılıç Operasyonu’nda bütün terör hedeflerinin eksiksiz şekilde yerle bir edildiğine işaret eden Destici, harekatın Türkiye’nin meşru müdafaa hakları doğrultusunda yapıldığının altını çizdi.

Destici, “Yaklaşık 700 kilometrelik bir alanda hava harekatı icra edilmiştir ve bu harekat ancak dünyada birkaç ülkenin yapabileceği, bu kadar kısa sürede büyük boyutta bir harekattır. Türk Silahlı Kuvvetleri Türk Hava kuvvetleri bunu başarmış belirlenen tüm hedefleri eksiksiz bir şekilde yerle bir etmiştir. Allah var etsin onları diyorum. Tabii bu saldırı biliyorsunuz Taksim İstiklal Caddesinde geçtiğimiz hafta bugün yani Pazar günü ülkemize, devletimize, milletimize ve insanlığa karşı kahpe bir terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. İşte bu saldırıya bir karşılık olarak da yapılmıştır ve hesap vakti, hesap zamanı diyerek aynı zamanda bu saldırganlardan hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaya da devam edecektir” dedi.  

Bu dönemde Ayasofya’nın yeniden ibadete açıldığını, pandemi sürecinde kendi aşısını üretmeyi başardığını, kendi yerli elektrikli otomobilini yollara çıkardığını anlatan Destici, tarımda, bilişimde, sanayide, nükleer enerjide, yenilenebilir enerjide, Türkiye’nin uluslararası alandaki payı ve öneminin arttığının altını çizdi.

"Mandacı, müstemleke zihniyetine müsaade etmeyeceğiz"    

Destici, “Bu süreçte, problemlerle birlikte, ülkemizin attığı her adımın karşısında duran bir zihniyetle de mücadele ediyoruz. Bu zihniyetin adı müstemleke zihniyetidir. Mandacılık zihniyetidir. Buna artık müsaade edecek miyiz? Elbette etmeyeceğiz” ifadesini kullandı.

Destici şunları söyledi:

Ayasofya’yla ilgili, yerli aşıyla ilgili, savunma sanayiimizle, İHA-SİHA üretimimizle ilgili, nükleer enerji, yenilenebilir enerji yatırımlarımızla ilgili, hep çatlak sesler, itirazlar duyuyoruz.Terörle; PKK’yla, FETÖ’yle mücadelemizde aynı kesimlerin direnciyle karşılaşıyoruz.Karşılaştığımız her ihtilafta, Türkiye’nin uluslararası alandaki hasımları, içimizde taraftar bulabiliyorlar.Karşılaştığımız hemen her meselede, yüzeyi kazıdığımızda karşımıza çıkan ABD, çekinmeden, “Türkiye’de bir yönetim değişikliği gerçekleştireceklerini”, bunu da “muhalefetteki dostlarıyla birlikte yapacaklarını” söyleyebiliyor.Bunu  gerçekleştirmek için uydurma gerekçelerle, Türkiye’ye, ekonomik, askeri, siyasi yaptırımlar uyguluyorlar.“ABD’nin” ve “dostlarının” Türkiye’de yönetimi belirlemesine izin verecek misiniz?Elbette izin vermeyeceğiz. ABD’yle problem yaşarken Biden’den taraf olanların;Fransa’yla karşı karşıya geldiğimizde Macron’un tarafını tutanların;Karabağ Savaşı’nda Ermenistan’ı destekleyenlerin, Yunanistan’a karşı Ege’de, Akdeniz’de, Kıbrıs’ta, Türkiye’nin hukukunu korumak yerine Yunan’ı, Rum’u haklı bulanların, Türkiye’de yönetimi belirlemelerine izin verecek misiniz? Elbette vermeyeceğiz. Sizlerle birlikte Cumhur İttifakı olarak hem milletvekilliği hem cumhurbaşkanlığı seçiminden kazanarak çıkacağız.Biliyorum, 2023’te sandık önünüze geldiğinde bunca saçmalığa, bunca rezilliğe, bunca hainliğe “Dur!” diyeceksiniz. Dur diyeceğiz.”

"Kim samimi, kim takiyyeci ortaya çıkacak"

Başörtüsü meselesine de değinen Destici, bu sorunun asıl sebebinin CHP ve CHP zihniyeti olduğunu vurguladı.

Destici, “Hatırlayacaksınız, CHP’nin başörtüsüyle ilgili kanun teklifi oyununa, “Samimiyseniz gelin Anayasa değişikliği yapalım.” demiştik.

Cumhur İttifakımızın diğer partileri, Ak Parti ve MHP’nin, aynı yöndeki çağrılarına, CHP, tahmin edilebileceği ve beklendiği gibi “Hayır” dedi.

Önümüzdeki hafta Cumhur İttifakının 2 maddelik Anayasa değişikliği teklifi meclise gelecek bakalım ne yapacaklar.

Kim samimi, kim takiyyeci ortaya çıkacak.

Kim gerçekten inanç hürriyetinden yana, kim başörtüsüne özgürlükten yana, kim de yasaktan yana, kim de başörtüsü düşmanları ile kolkola meydana çıkacak” dedi.

"Derdiniz ne? Siz Kimden yanasınız, kimin uşağısınız?"

“CHP’nin genel başkanı tarafından devletin uyuşturucu ticaretiyle ilişkili olduğu; yine CHP ve PKK’nın partisinin yan kuruluşu haline gelmiş bir meslek odasının başkanı tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerine, kimyasal silah kullandığı iftiraları yöneltiliyor” diyen Destici,

Bu iftiracılara soruyorum: Derdiniz ne? Siz Kimden yanasınız, kimin uşağısınız diyorum.

Bir sorum da CHP’nin yörüngesine girmiş ve kendilerini, “milliyetçi”, “muhafazakar”, “sağcı” diye tanımlayan 6’lı masanın beşlisine: Neler olduğunun farkında değil misiniz? Milletimizin bunun farkında olmadığını mı sanıyorsunuz? Milletimizin sandıkta size gereken dersi vermeyeceğini mi sanıyorsunuz? Elbette verecek ve CHP ile PKK’nın siyasi şubesi HDP ile birlikte sizi de sandığa gömecektir” şeklinde konuştu.

"Bakmayın siz Sayın Akşener’in atarlarına, Pervin’le kayıkçı kavgasına"

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına verdiği yanıtı da şu sözlerle eleştirdi:

Bakın, Sayın Cumhurbaşkanımız geçen hafta bir çağrı yaptı. Kendilerini, “milliyetçi” ve “muhafazakar” olarak tanımlayanların, 6+1 çarpıklığının içinde olmamalarını ve orayı terk etmeleri gerektiğini söyledi.Hangi siyasi hesap için olursa olsun, teröre karşı bir duruş sergileyen seçmenlerin oy verdiği siyasi parti liderlerinin, terör örgütünün de içinde olduğu bir denklemde yer almamalarını söyledi. Buna cevap ne oldu. “Kumar masası” Birinin ağzında uyuşturucu, öbürünün ağzında kumar. Şu çirkinliğe bakar mısınız!Eeee ne demiş atalarımız: Körle yatan şaşı kalkarmış.6’lı Masa’dakilerin bir kısmı “HDP’yle ilgimiz yok.” diyor.Ama gerçeği yerel seçimlerde gördük.  Sandıkta yaptıkları iş birliğini, belediyeleri yönetirken de devam ettiriyorlar.İstanbul Belediyesi bu işin laboratuvarı’dır. Bu işi görmek isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyesine baksın Bakmayın siz Sayın Akşener’in atarlarına, Pervin’le kayıkçı kavgasına.Eğer öyle olsa idi, İmamoğlu kendisini onlarla ağaç dikimine davet ettiğinde gerekli cevabı verirdi. Eğer samimi olsaydı; İstanbul belediyesi başta olmak üzere, HDP ile işbirliği yaparak kazandıkları belediyelerde, terör örgütünün partisine üst düzey ve diğer kadrolar verildiğinde, gereğini yapar, ya buna müsaade etmez ya da çekilirdi. Bunları yaptı mı? Hayır. Çünkü çıkarları ağır bastı”

"Biz; Türkiye’nin tarafındayız.Türk Milleti’nin tarafındayız"

Türkiye’nin Büyük Birlik Partisi’ne ve Cumhur İttifakı’na ihtiyacı olduğunu belirten Destici, sözlerini şöyle tamamladı:

“Dosdoğru ifade ediyorum: Tarafımızı sizin istikametinize, sizin değerlerinize, sizin inançlarınıza göre belirledik. Adayımız da, tarafımız da bellidir.Cumhurbaşkanı adayımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz; Türkiye’nin tarafındayız.Türk Milleti’nin tarafındayız. Mehmet’in, Mehmetçik’in, şehidin, şehit ailesinin tarafındayız. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün tarafındayız. Türkiye’nin hürriyetinin, istiklalinin, istikbalinin, tarafındayız. Elhamdülillah Doğru taraftayız.

Kardeşlerim; Konu iktidar - muhalefet meselesi değildir. Konu Türkiye’nin egemenlik meselesidir. Konu Türkiye’nin bağımsızlık meselesidir. Konu Türkiye’nin yönetimini yabancıların değil milletimizin belirlemesi, milletimizin kendine sahip çıkma zarureti meselesidir. Ülkemize sahip çıkacağız. Bağımsızlığımıza sahip çıkacağız. Özgürlüğümüze sahip çıkacağız. Topraklarımıza sahip çıkacağız. Bayrağımıza sahip çıkacağız. Mukaddesatımıza sahip çıkacağız. Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetlerine sahip çıkacağız… Birlikte yürüyecek, birlikte karar verecek, birlikte var olmaya devam edeceğiz. Fert fert hepimize önemli görevler düşüyor.Çok çalışacağız, inşallah hak ettiğimiz neticeyi alacak, hak ettiğimiz yere partimizi, ülkemizi ve milletimizi taşıyacağız.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1944416/mustafa-destici-denizli-birlik-mitinginde-altili-masaya-yuklendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.