Mansur Yavaş'tan kendisine hakaret edenlere yanıt

Kendisiyle ilgili anket yaptırmadığını söyleyen Mansur Yavaş, "Yapılan anketleri görüyorsunuz. Çıkan sonuçlarını da görüyorsunuz. O kadar hakaret ediyorsunuz da bunun karşılığında Mansur Yavaş zarar mı görüyor, kar mı görüyor? Bunun hesabını dahi yapamıyorsunuz." ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
21 Kasım 2022, Pazartesi - 17:42
Mansur Yavaş'tan kendisine hakaret edenlere yanıt

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kasım Ayı Meclis Toplantısı 15. Birleşimi gerçekleştirildi. 

ABB Başkanı Mansur Yavaş, sunum sırasında kendisine hakaret edenlere yönelik bir açıklama yaptı.

"Mansur Yavaş cevabını verir kimseden bu lafları yemez"

Hakaretlerin ABB Başkanına edildiğini bu yüzden kendisinin cevap vermediğini söyleyen Yavaş, "Şimdi bunlar Mansur Yavaş’a söylense, Mansur Yavaş cevabını verir kimseden bu lafları yemez. Ama bu sözler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanına sarf ediliyor. Daha önceki yıllarda da burada çok tartışmalar olmuş hatta yerine göre kavgalar olmuş. Ama Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı bu makam bu şekilde hitap alınarak hiçbir zaman Ankara Büyükşehir Belediyesine Meclis yönetimi içerisinde hakaret edildiğini ben duymadım" dedi. 

"Buraya eleştiri için değil, hakaret etmek için geliyorlar "

Yavaş, " Arkadaşlar buraya geliyor eleştiri için falan değil, hakaret etmeye geliyor. En son tanısanız sevmezsiniz falan diye laflar edildi. Bende şunu söylüyorum. Bunu gurur yapmak için falan söylemiyorum. Vallahi, billahi ben hiçbir tane Türkiye çapında bir anket falan da yaptırmadım. Yapılan anketleri görüyorsunuz. Çıkan sonuçlarını da görüyorsunuz. Ben yaptırmadığım için bende yayınlamıyorum. O kadar hakaret ediyorsunuz da bunun karşılığında Mansur Yavaş zarar mı görüyor, kar mı görüyor? Bunun hesabını dahi yapamıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

"Bunun neresi adalet?"

Konuşmalarda adalet olmadığını vurgulayan ABB Başkanı, "Alaya alarak konuşuluyor. Resmen alay. Hatta bir gün şöyle bir şey oldu. ‘Bu parayı ne yaptın sayın başkan bu kadar bütçeyi?’ Cevap vereceğim. ‘Bitmedi.’ Mesela şöyle bir mizahsen yapsam, 38 araba nerede Murat bey? 38 arabanız kayıpmış. Bitmedi nerede arabalar? Bir dakika sözümü kesme. Böyle yaptınız. Şimdi konuşacağın zamanda sabaha kadar burayı meşgul ediyorsunuz? Sabah 6’da Mansur Yavaş’a verecek cevap kalmıyor. Zaten izleyen kalmıyor. Bunun neresi adaletli? Buna Fatih beyde alet oluyor. Mamak’ta bir belediye Meclis üyesi sizinle ilgili iddialarda bulundu. Oradaki Meclis Başkanvekili hanımefendi ‘Bir dakika dedi. Burada Belediye Başkanına hareket edemezsiniz’ diye müdahale etti ve susturdu. Fatih beye burada hakaret var diye söyleniyor. Hakaret ediliyor deniyor. Fatih bey sesini çıkarmıyor. Bunun neresi adalet?" diye belirtti. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1946672/mansur-yavastan-kendisine-hakaret-edenlere-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.