Mansur Yavaş'tan İYİ Parti Bedri Yaşar'ın aldığı ihaleye ilişkin açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın büyükşehir belediyesinden ihale almasının doğru olmadığını söyledi. Yavaş "İhale de bir şey yok. Almaması gerekiyor. Gidip başka yerden ekmeğini yeseydi." dedi.
Ecem Çetin
|
21 Kasım 2022, Pazartesi - 23:17
Mansur Yavaş'tan İYİ Parti Bedri Yaşar'ın aldığı ihaleye ilişkin açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gazeteci Barış Yarkadaş'ın İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın sahibi olduğu Oğuzata Mimarlık Mühendislik firması aracılığıyla Ankara Büyükşehir Belediyesinden aldığı ihaleye ilişkin açıklamalarda bulundu.

İhalenin açık bir şekilde yapıldığını belirten Yavaş, Bedri Yaşar'ın ihaleyi almasının ise doğru olmadığını söyledi.

"İnşallah bir daha da girmezler"

Yavaş "Barış Yarkadaş’ın dediği ihalede en ufak bir yolsuzluk varsa savcılığa verin diyorum. Bir Allah’ın kulu savcılığa gitmedi ne hikmetse. Neden gitmedi? Şimdi ihale yaparken hangi belediye başkanı veya belediye yetkilisi ihaleye giren şirketlerin yöneticileri kimler, kim araştırıyor? 2020 Aralık ayında ihaleye gidiyor. 2021 fiyatlarıyla ihaleye girdiği için (kırım düşük kırıyor) Açık ihale, herkes girmiş. Barış Yarkadaş, bunu da açık açık söylüyor. İhale de bir şey yok. Almaması gerekiyor. Evet almaması gerekirdi. Gidip başka yerden ekmeğini yeseydi. Bende aynısını düşünüyorum. Ama açık ihaleye girmiş, ihaleyi hak etmiş birine de vermemek mümkün değil. İnşallah bir daha da girmezler." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1947037/mansur-yavastan-iyi-parti-bedri-yasarin-aldigi-ihaleye-iliskin-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.