Yaşar Neslihanoğlu'ndan 'ABB CHP'li belediyelere ayrım yapıyor' iddialarına ilişkin açıklama

Yaşar Neslihanoğlu, CHP'li belediyelere daha çok hizmet edildiği iddialarına ilişkin, "Niye Çankaya ve Yenimahalle’de yapılıyor biliyor musunuz? 25 yıldır yapılmadığı için bu dönem yapılmaya başlandı. Oda göze görülüyor? " dedi.
Ecem Çetin
|
21 Kasım 2022, Pazartesi - 23:32
Yaşar Neslihanoğlu'ndan 'ABB CHP'li belediyelere ayrım yapıyor' iddialarına ilişkin açıklama

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kasım Ayı Meclis Toplantısı 15. Birleşimi gerçekleştirildi. 

Meclis toplantısında söz alarak kürsüye çıkan ABB Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, ABB'nin CHP'li belediyelere ayrım yapıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı. 

Neslihanoğlu , şunları söyledi: 

"Biraz önce Murat başkanında (Köse) söylediği gibi halen ayrıştırma yapıyor. Nedir, Yenimahalle’ye Çankaya’ya hizmet ediyorsunuz, diğerlerine yok. Arkadaşlar sosyal yardımlar dağıtılıyor, tohum desteği yapılıyor. Tohum desteğini en çok alan ilçeler hangileri? Hangi belediyeler? Hangi partinin belediyeleri? Sosyal yardım alan ilçeler, hangi belediyeler? Hangi partinin belediyeleri? Metro nerede yapılıyor? Mamak’ta. Kentsel dönüşüm nerede yapılıyor? Mamak’ta. Keçiören’de Mamak’ta bu kadar, 400- 500 dönümlük büyükşehrin bir park alanı vardı da yapmadı mı? Niye Çankaya ve Yenimahalle’de yapılıyor biliyor musunuz? 25 yıldır yapılmadığı için bu dönem yapılmaya başlandı. Oda göze görülüyor? "  

http://www.ankaramasasi.com/haber/1947060/yasar-neslihanoglundan-abb-chpli-belediyelere-ayrim-yapiyor-iddialarina-iliskin-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.