Adnan Beker'den grup başkanvekillerine çağrı! 'Problemleri çözelim'

Otobüs esnafının sıkıntıda olduğunu aktaran Adnan Beker,, "Gelin 4 grup başkanı yarın oturalım ne yapabileceksen elimizden geleni yapalım. Belediyede destek olalım, yardımcı olalım. Problemleri çözelim " dedi.
Ecem Çetin
|
22 Kasım 2022, Salı - 00:04
Adnan Beker'den grup başkanvekillerine çağrı! 'Problemleri çözelim'

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kasım Ayı Meclis Toplantısı 15. Birleşimi gerçekleştirildi.  

Meclis toplantısında söz alarak kürsüye çıkan ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, artan maliyetler yüzünden sıkıntı yaşayan otobüsçü esnafına destek olalım çağrısında bulundu. 

"Esnaf bitmiş"

Esnafın sıkıntıda ve perişan durumda olduğunu aktaran Beker, "Buradan esnafın problemini çözelim. Başkanda burada, belediye zarar ediyor. Esnaf, bitmiş. Ben bu esnafın çözümü, uygun bir şekilde belediyenin ulaşıma zam yapması diyorum. Siyasetçi olarak söylüyorum. Yoksa bu adamlar bitti, bitti. Sende buna destek veriyor musun? Bu insanlar senin kapına geldiler. İle gittiler. Sonra esnafın ekmeği ile siyaseti karıştırmayın. Esnaf benim yemeğime de geliyor, cumhurbaşkanımızı karşılamaya çiçekte atıyor aynı esnaf. Senin yemeğine de gidiyor. Bu esnaf oyuncak değil. Esnaf şuan sıkıntıda. Sayın başkan zam yapsa hemen bilbortlara veriyorsunuz ‘Mansur Yavaş söz verdiydi zam yaptı’. Ya, arkadaş batıyor batıyor insanlar ya. Bırakalım biz bu siyaseti. 3 bin aile bugün perişan, otobüsçüler bugün perişan. Belediye destek veriyor yetmiyor. Belediye de benim imkanım bu kadar diyor. " ifadelerini kullandı. 

" Biz görevimizi yapıyoruz sizde görevinizi yapacaksınız"

Grup başkanvekillerine çağrı yaparak belediyeye destek olalım problemleri çözelim diyen Beker, "Siz niye Aile Sosyal Yardım Bakanlığınız bu adamlara bizim verdiğimiz destek kadar vermiyorsunuz? Yüzde 35’i onların emri ile bedava taşıyorlar. Niye vermiyorsunuz? Niye uğraşmıyorsunuz? Buraya gelip kolay bunu çözün. 1200 otobüsü kiralayın. Kiraladı otobüsü, yarın UKEME’den zam vermeyeceksiniz. Biz görevimizi yapıyoruz sizde görevinizi yapacaksınız. Gelin 4 grup başkanı yarın oturalım ne yapabileceksen elimizden geleni yapalım. Belediyede destek olalım, yardımcı olalım. Problemleri çözelim " şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1947095/adnan-bekerden-grup-baskanvekillerine-cagri-problemleri-cozelim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.