CHP'den il ve ilçe başkanlarına istifa çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzasıyla milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanlarına bir yazı göndererek istifa etmeleri çağrısında bulundu.
Ankara Masası
|
22 Kasım 2022, Salı - 13:49
CHP'den il ve ilçe başkanlarına istifa çağrısı

2023 seçimleri için geri sayım başlarken,  CHP Merkez Yönetim Kurulu, 21 Kasım'da il ve ilçe başkanlarına bir yazı gönderdi

İstifa çağrısı

Halktv.com.tr'nin haberine göre; CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzasının olduğu metinde, milletvekili aday adayı olmak isteyen kişilerin 5-26 Aralık aralarında görevlerinden istifa etmeleri gerektiği bildirildi. Belirlenmiş olan zaman dilim içerisinde aday adaylığı için il başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belde başkanları ve belde yönetim kurulu üyelerinin istifasını sunmaları istendi.

Atama kararı

İstifa eden kişilerin yerine ise parti örgütü ve örgüt yönetimlerinden sorumlu olan genel başkan yardımcılarının herhangi bir bilgisi olmadan herhangi bir seçim veya atama yapılmayacağı bilgisi aktarıldı.

İşte CHP'den il ve ilçe başkanlarına yollanan o belge:

chp.jpg
http://www.ankaramasasi.com/haber/1948883/chpden-il-ve-ilce-baskanlarina-istifa-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.