Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav Gündemi Değerlendirdi

Ankara Masası
|
11 Mart 2020, Çarşamba - 09:45
Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav Gündemi Değerlendirdi

Fraport TAV Antalyaspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Gençlerbirliği’nde, Başkan Murat Cavcav gündeme dair açıklamalar yaptı.

Süper Lig’in 25. haftasında sahasında Gençlerbirliği, Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Murat Cavcav, değerlendirmelerde bulundu.

Mesai günü olmasına rağmen taraftara, takımı yalnız bırakmamalarından dolayı teşekkür eden Cavcav: “Taraftarlarımız çok güzel bir atmosfer oluşturdular ve takımımızı desteklediler, güzel oyuna katkı verdiler. Onların desteğiyle Antalyaspor’a karşı iyi oynadık ve maçtan hiç kopmadık. Gençlerbirliği’ne yakışır mücadele sergiledik” dedi.

Sakat ve cezalı oyuncuların varlığına dikkat çeken Cavcav, sahadaki oyuncuların arkadaşlarının yokluğunu aratmamak adına ellerinden geleni yaptıklarına dikkat çekti.

Altyapıdan 8 oyuncu 21 kişilik kadroda

21 kişilik kadroda 8 altyapı oyuncusu olmasının kendisini mutlu ettiğini belirten Cavcav, şunları söyledi:

“21 kişilik kadromuzda 8 altyapı oyuncusuyla sahadaydık. Bu gençlerimizden 5’i maçta görev aldı. Bizim ve taraftarımızın hayali bu sayının artması. Hocamız da altyapı ile koordineli çalışarak amacımıza destek veriyor. Bu hassasiyetlerinden dolayı altyapı hocalarımıza ve Hamza hocamıza teşekkür ediyorum. Antalyaspor oyucularını da centilmence mücadeleleri için kutluyorum. Sonuç istediğimiz gibi olmadı ama taraftarımız, sahadaki mücadelemiz bize güzel hayaller kurdurdu. Gelecek adına umutluyuz”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1949/genclerbirligi-baskani-murat-cavcav-gundemi-degerlendirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.