Ürperten görüntülerin Rusya'da çekildiği anlaşıldı

“Mardin’de bir kadının midesinden yılan çıkarttılar” başlığıyla sosyal medyada paylaşılan videonun Rusya’da çekildiği anlaşıldı. ​Mardin Artuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görevli anestezi doktoru Hakan Akelma “bu olay Mardin ilimizde değil Rusya da yaşanmıştır” açıklaması yaptı.
Ersin Küçükbarak
|
22 Kasım 2022, Salı - 16:36
Ürperten görüntülerin Rusya'da çekildiği anlaşıldı


Bir kadının ağzından yılan çıkarıldığı anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada yayıldı.

Paylaşımlarda olayın Mardin Artuklu Üniversitesi’nde yaşandığı belirtildi.

Ancak bunun bir yanlış anlaşılma olduğu ortaya çıktı.

Mardin Artuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görevli anestezi doktoru Hakan Akelma, “Degerli arkadaslar bu olay Mardin ilimizde degil Rusya da yaşanmıştır. Haber sitelerinde Mardin'de yaşanmış gibi verilmiş” açıklaması yaptı.

“Bunca yıllık Anestezistim ilk defa böyle vaka görüyorum. Şaşkınlık duymamak elde değil. Uyutulan hastada endoskopik yöntemle çıkarılan şeye bakın” notunu düşerek videoyu paylaşan Doktor Akelma bunun olay Mardin’de yaşandı gibi algılandığına dikkati çekti.

Olay aslında Rusya’da gerçekleşti.

Kafkasya ülkelerinden Dağıstan'ın Levaşi bölgesinde dünyada benzerine çok az rastlanan bir olay yaşandı.

Evinin bahçesinde bulunan bir ağacın altında uyuyakalan kadın, ağzı açık uyuyunca 1 metreden uzun olan bir yılan kadının ağzından midesine indi.

Kadın uyandığında midesinde bir hareketlenme olduğunu söyleyerek ailesine durumu anlattı.

Ailesi tarafından hastaneye götürülen kadının röntgeni çekilince ortaya akıllara durgunluk veren bir manzara çıktı. Kadının midesinde yılan olduğunu fark eden doktorlar hemen kadını ameliyata aldı. Anestezi ile uyutulan kadının midesinden özel bir malzeme yardımıyla 1 metreden fazla boyu olan yılan çıkarıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1949384/urperten-goruntulerin-rusyada-cekildigi-anlasildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.