Siyasilerden deprem paylaşımı!

Siyasi isimler, sosyal medya hesaplarından Düzce'de meydana gelen depreme ilişkin geçmiş olsun mesajları yayınladı.
Ecem Çetin
|
23 Kasım 2022, Çarşamba - 10:23
Siyasilerden deprem paylaşımı!

Merkezi Düzce'nin Gölyaka ilçesinde sabah saatlerinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Deprem, Sakarya, Kocaeli ve Bolu, İstanbul, Zonguldak, Bursa, Ankara, Eskişehir ve  Tekirdağ'da da hissedildi.

Şiddetli deprem sonrası siyasi isimlerden geçmiş olsun paylaşımları geldi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Merkez üssü Düzce olan ve birçok ilimizde hissedilen deprem nedeniyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Belediyelerimiz can kaybının olmadığını paylaştılar. Allah korusun! Bu deprem afetlere hazırlıklı olmanın önemini tekrar hatırlattı. Geçmiş olsun Türkiye!" 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Geçmiş Olsun Türkiye! Düzce merkezli, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilimizi de etkileyen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Temennimiz, hiçbir can kaybının yaşanmamış olmasıdır. Rabbim, ülkemizi tüm afetlerden esirgesin. "

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Merkez üssü Düzce olan ve pek çok şehirde hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaralı vatandaşlarımıza şifalar diliyorum. En büyük temennimiz can kaybının olmaması."

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, " Başta Düzce Gölyaka olmak üzere #deprem’den etkilenen tüm vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun. Duam ve dileğim inşallah bir can kaybı olmamıştır. Yüce Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü kötülükten ve doğal afetten korusun."

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal "Düzce'de meydana gelen ve çevre illerde de etkisini hissettiren depremde bir can kaybı yaşanmamış olması ile teselli oluyoruz. Düzceli hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Allah beterinden korusun."

Gelecek Partisi Genel Başkanı  Ahmet Davutoğlu, "Merkez üssü Düzce olan İstanbul, Ankara başta olmak üzere bir çok ilde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. İnşallah can ve mal kaybı yaşamayız. "


Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, "Teşkilatlarımızdan aldığımız bilgilere göre herhangi bir yerde yıkım veya can kaybı bilgisi yok, umarım aksi bir haber almayız. Tekrar çok geçmiş olsun. #deprem "


http://www.ankaramasasi.com/haber/1950714/siyasilerden-deprem-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.