Akar,"Pençe Kılıç'ta 254 terörist etkisiz hale getirildi"

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Kılıç Harekatı ile ilgili, "Şu ana kadar 471 hedef ateş altına alındı, 254 terörist etkisiz hale getirildi" açıklamasında bulundu.
Onur Çetinkaya
|
23 Kasım 2022, Çarşamba - 10:53
Akar,"Pençe Kılıç'ta 254 terörist etkisiz hale getirildi"

Milli Savunma Bakanlığının 2023 yılı bütçesinin, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmesinin tamamlanmasının ardından Kara Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Merkezi'ne geçen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sahadaki son duruma ilişkin bilgi aldı.

"254 terörist etkisiz hale getirildi"

Pençe-Kılıç Harekatı'nın başarıyla devam ettiğini belirten Akar, "Harekat, hava ve kara ateş destek vasıtalarıyla yapılan cezalandırma atışları ile devam ediyor. Harekatta şu ana kadar 471 hedef ateş altına alındı, 254 terörist etkisiz hale getirildi." diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin operasyonlarının ardından teröristlerin iyice köşeye sıkıştığına dikkati çeken Akar, "Teröristler alçakça sivil hedeflere saldırdılar. Bunları bir an önce susturacağız. Benzerini geçmişte Kilis'te, Hatay'da, Reyhanlı'da yaşadık. Ne zaman hudutların ötesini temizledik, bu konuda bir noktaya geldik." ifadesini kullandı.

Hulusi Akar, teröristlerin adalete teslim olmaktan başka çarelerinin olmadığını sözlerine ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1950882/akarpence-kilicta-254-terorist-etkisiz-hale-getirildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.