İYİ Partili belediye başkanı AK Parti'ye katıldı

İYİ Parti'den ayrılan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti'ye katıldı. Özcan'ın rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.
Ankara Masası
|
23 Kasım 2022, Çarşamba - 14:12
İYİ Partili belediye başkanı AK Parti'ye katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısı konuşmasının ardından Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan AK Parti'ye katıldı.

Özcan’a rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı. 

" AK Parti saflarındaki yerimizi aldık"

AK Parti'ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Bugün burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Tüm dünya ve ülkemiz ciddi bir sıkıntılı ve zorlu bir dönemden geçmektedir. Bu zorlu dönem içerisinde Cumhurbaşkanımızın yaptığı milli birlik beraberlik davetine icabet etmemek olmazdı. Biz de bu davete uyarak AK Parti saflarındaki yerimizi aldık. Hüsnü kabüllerinden dolayı minnettarım, kendilerine teşekkür ederim. Memlekete ve millete hizmet etmek için her zaman emirlerindeyim" dedi.

Aydın'ın merkez Efeler'den sonra en büyük ilçesi olan Nazilli, Başkan Özcan'ın bu tercihi ile AK Partili ilçeler listesine eklendi. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özca'ın AK Parti'ye katılması ile birlikte Aydın'da Cumhur İttifakı tarafından yönetilen ilçeler Buharkent, Kuyucak, Karacasu, Bozdoğan, Köşk, Karpuzlu, Koçarlı ve Nazilli oldu.

2019 yerel seçimlerinde CHP Nazilli'den aday çıkarmamış ve İYİ Parti adayını desteklemişti

http://www.ankaramasasi.com/haber/1951981/iyi-partili-belediye-baskani-ak-partiye-katildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.