Murat Cavcav: Türk Hakemliği Sorgulanıyor

Ankara Masası
|
12 Mart 2020, Perşembe - 09:49
Murat Cavcav: Türk Hakemliği Sorgulanıyor

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, hem Antalyaspor hem de önceki karşılaşmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu, hakem kararlarını yorumladı.

Hakemlerden tüm kulüplerin şikayetçi olduğunun altını çizen Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Cavcav, "Antalyaspor maçının başında ceza alanında Sessegnon'un kolundan çekilmesini, Sio'nun pozisyonunda rakibin açık eline çarpan topun yön değiştirmesini o kadar kameraya ve imkana rağmen görmemek düşündürücü. Türk hakemliği bu ve benzeri sebeplerle maalesef sorgulanıyor. Eskinin hakemleri, bugünün ise yorumcuları meslektaşlarını maç sonuçlarına etki ettikleri için eleştiriyor. Aynı pozisyon BTC Türk Yeni Malatyaspor - İttifak Holding Konyaspor maçında yaşandı ve hakem hem penaltıyı hem kırmızı kartı gösterdi. Yine Alanyaspor - Beşiktaş maçında verilen penaltı da Sio'nun pozisyonuyla aynı. Biz bu pozisyonlarda kulüplerimizi eleştirmiyoruz. Amacımız bu kararlarda ortak bir yaklaşımın olmasıdır" dedi.

Denizlispor hazırlıkları başladı

Öte yandan Gençlerbirliği erken saatlerde yaptığı antrenman ile Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı. 90 dakika süren ve basına açık yapılan antrenmana tedavileri devam eden Sefa, Stancu, Ayite ve Polomat katılmadı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1952/murat-cavcav-turk-hakemligi-sorgulaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.