Halil Sezai'ye hapis cezası

Ünlü şarkıcı Halil Sezai, komşusu Hüseyin Meriç'e sarf ettiği sözler nedeniyle yargılandığı davada, "hakaret" suçundan 4 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Ecem Çetin
|
24 Kasım 2022, Perşembe - 16:32
Halil Sezai'ye hapis cezası

Ünlü şarkıcı Halil Sezai, 2 yıl önce komşusu Hüseyin Meriç ile tartışmıştı. Sezai, çıkan tartışmada Hüseyin Meriç'i darbettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezası verilmiş, 42 gün hapiste yatmıştı.

Ünlü şarkıcı daha sonra bir konserinde kavga ettiği Meriç hakkında, "Kafam iyi olduğu için gerekli şekilde tam dövemedim. Bir dahaki sefere inşallah. Hak etti. G…n tekiydi gerçekten." demişti. 

Halil Sezai'nin komşusuna yönelik söylediği bu sözler nedeniyle "alenen hakaret" suçundan dava açıldı. Davanın görülen ilk duruşmasında karar çıktı.

Sezai  "hakaret" suçundan 4 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Halil Sezai savunmasında, "O gün de dinleyicilerime konuşma yaptım. Müşteki ile aramızda önceki bir olaydan kaynaklı husumet bulunmaktadır. Aramızdaki bu olay yargı aşamasına taşınmıştı. Bu olaydan bahsederken dinleyicilerimden biri ‘boş ver abi' şeklinde konuştu. Ben de o sırada yanıt verdim. Amacım hakaret etmek değildi. Suçsuzum." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1955468/halil-sezaiye-hapis-cezasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.