Yönter,"Seçimlerde MHP oy patlaması yaşayacak"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, 2023 seçimlerinde MHP Milletvekili sayısının çok yüksek olacağını öne sürdü.
Onur Çetinkaya
|
25 Kasım 2022, Cuma - 09:14
Yönter,"Seçimlerde MHP oy patlaması yaşayacak"

2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa süre kala partilerde miting için start verdi.

Partiler arasında ittifaklar çalışmalarına hız verirken Cumhur İttifakı'ndan ise dikkat çeken bir açıklama geldi. 

 "MHP oy patlaması yaşayacak"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yönter, seçimlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Yönter, "Komşum nasılsın?' temalı Sayın Genel Başkanımızın iki gün önce vermiş olduğu talimat kapsamında başlayan bir siyasi çalışmamız. Bu çalışmamız aslında bir gönül seferberliğidir. Biz sadece kapılara değil gönüllere de vuruyoruz. İki günlük tabloda bile bu programımızla pek çok vatandaşımızla buluşup konuştuk. En başından itibaren MHP’nin 2023 seçimlerini çok sıkı tuttuğu görülecek, anlaşılacak ve kabullenilecek. Biz 2023 seçimlerine çok anlamlar yüklüyoruz. İl il Anadolu çalışmamızı icra ettik. Bütün illerimizi dolaştık" ifadelerini kullandı.

Meclis’te MHP milletvekili sayının en çok seviyeye ulaşacağını ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı, "TBMM'de MHP milletvekili sayısını en çok seviyeye ulaştıracak. Böylelikle Cumhur İttifakı olarak nitelikli çoğunluğa ulaşıp milletimize hak ettiği demokratik nitelikli, geniş, kapsayıcı, devlet-millet dengesini iyi kurgulamış yeni Anayasa kazandırmak istiyoruz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1957149/yontersecimlerde-mhp-oy-patlamasi-yasayacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.