Delikanlı: "Başkent sokaklarının kavga alanı değil barış alanı olmasını istiyoruz"

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Ankara’ya ilişkin duyumlar aldıklarını belirterek, "Başkent sokaklarının kavga alanı değil barış alanı olmasını istiyoruz. Ankaralı gençler, sakın bu provokasyonlara gelmeyin, sakın ha birbirinize düşmeyin” çağrısında bulundu.
Ersin Küçükbarak
|
25 Kasım 2022, Cuma - 13:18
Delikanlı: "Başkent sokaklarının kavga alanı değil barış alanı olmasını istiyoruz"


Erkin Delikanlı sosyal medyadan gençlere seslendi.

Yıldız Teknik Üniversitesi’ndeki kavganın kendisine geçmişte yaşanan sağ-sol çatışmasını anımsattığını belirten Delikanlı, “Cumhuriyetin 100. Yılına giriyoruz. Önümüzde kritik bir seçim var. Aman ha dikkat gençler. Birileri yangına körükle gidiyor. Aynı oyunlar tekrar edilmek isteniyor” uyarısında bulundu.

Delikanlı, mesajında şunları söyledi:

“Onlar ay sonunu zor getiren ailelerin çocuklarıydı”

“Onlar ay sonunu zor getiren ailelerin çocuklarıydı. Bir kısmı komünizm propagandasıyla yönlendirildi. Karşılarındakine de bunlar komünizmi getirecek dendi. Biri diğerine Amerikan ajanı o da diğerine Moskof uşağı muamelesi yaptı. Gün geldi ellerine silah bile verildi.”

“Şiddet döngüsünün içinde hayatlar heba oldu”

“Oysa çoğu aynı mahallenin çocuklarıydı. Buna rağmen birbirine kırdırıldı. Bitmek bilmeyen bir şiddet döngüsünün içinde hayatlar heba oldu. Bugün Yıldız Teknik Üniversite’sindeki kavga olayını okuyunca geçmiş bir anda gözlerimin önünden gelip geçti”

“Aynı oyunlar tekrar edilmek isteniyor”

“Cumhuriyetin 100. Yılına giriyoruz. Önümüzde kritik bir seçim var. Aman ha dikkat gençler. Birileri yangına körükle gidiyor. Aynı oyunlar tekrar edilmek isteniyor.”

“Ankara’da da duyumlar alıyoruz”

“Ankara’da da duyumlar alıyoruz. Başkent sokaklarının kavga alanı değil barış alanı olmasını istiyoruz. Ankaralı gençler, sakın bu provokasyonlara gelmeyin, sakın ha birbirinize düşmeyin.

“Yumruklarınızı değil birbirinizin elini sıkın”

“Yumruklarınızı değil birbirinizin elini sıkın. Siz Türkiye’nin umudu, geleceği, yarınısınız. Düne benzemeyin, yepyeni  bir yarın, yepyeni bir Türkiye inşa edin!”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1958379/delikanli-baskent-sokaklarinin-kavga-alani-degil-baris-alani-olmasini-istiyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.