BBP Genel Başkanı Destici'den ATO Başkanı Gürsel Baran'a hayırlı olsun ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Ticaret Odasında (ATO) yeniden başkanlığa seçilen Gürsel Baran'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ersin Küçükbarak
|
25 Kasım 2022, Cuma - 13:42
BBP Genel Başkanı Destici'den ATO Başkanı Gürsel Baran'a hayırlı olsun ziyareti

Ziyarette, ATO seçimlerinde sağlanan birliktelikten memnun olduğunu ifade eden Destici, "Ankara'mız sağlık, tarım ve özellikle savunma sanayisinden diğer üretim alanlarına kadar pek çok alanda önemli mesafeler aldı. Bunda ATO'ya mensup insanlarımızın büyük bir katkısı var." dedi.

Türkiye'nin istikrar ortamını yakaladığını ve bunun korunacağını vurgulayan Destici, Türkiye için yapılacak çok şeyin olduğunu ve bu alanda ATO'nun oldukça gayret gösterdiğini belirtti.

Destici, "BBP olarak bugüne kadar ATO ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Her zaman gerekli tüm desteği verdik, bundan sonra da hep birlikte ülkemiz ve başkentimiz için uyumlu bir şekilde çalışacağız." diye konuştu.

"Hedefimiz, Ankara'nın ve memleketin ekonomisini daha iyi yerlere taşımak"

Destici'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ATO Başkanı Gürsel Baran da zorlu bir seçim sürecini geride bıraktıklarını söyledi.

ATO'nun Türkiye'nin en büyük ticaret odalarından biri olduğunu belirten Baran, "Zor bir coğrafyada, zor bir bölgedeyiz. 160 üyemiz var. Bu üyelerin dertleriyle, sorunlarıyla ilgilenmek üzere bu göreve talibiz, inşallah onlara nefes olacağız. Hepimizin derdi, bütün arzusu Ankara'nın ve memleketin ekonomisini daha iyi yerlere taşımak." dedi.

Ankara savunma sanayinin merkezi

Baran, "memur kenti" olarak anılan Ankara'nın kabuğunu kırdığını ve savunma sanayinin merkezi olduğunu ifade etti.

Ziyaret sonrasında Destici ve Baran birbirlerine hediye takdim etti.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1958629/bbp-genel-baskani-desticiden-ato-baskani-gursel-barana-hayirli-olsun-ziyareti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.