Satın aldığı motosikletin plakası sahte çıktı

Aydın'da bir kişinin satın aldığı motosikletin plakası trafik polislerinin yaptığı denetimde sahte çıktı. Sürücüye Karayolları Trafik Kanunu uyarınca 13 bin 958 lira para cezası kesildi.
Onur Çetinkaya
|
26 Kasım 2022, Cumartesi - 09:43
Satın aldığı motosikletin plakası sahte çıktı

Olay,  Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşandı.

Kuşadası'nda İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Amirliği ekipleri Cumhuriyet Mahallesi Candan Tarhan Bulvarı üzerinde denetim yaptı. 

Plakasız, çalıntı ve evraklarında eksiklik olan motosikletlerin kontrol edildiği denetimde polisler tarafından Salih. K. yönetimindeki motosiklet durduruldu. 

Yapılan evrak sorgulamasında motosikletin plakasının 3 tekerlekli elektrikli ve hurdaya çıkmış başka bir motosiklete ait olduğu ortaya çıktı. Trafik polislerinin Karayolları Trafik Kanunu uyarınca 13 bin 958 lira para cezası kestiği Salih K. , Türk Ceza Kanunu (TCK) 204'üncü maddesi uyarınca resmi belgede sahtecilikten gözaltına alındı. 

Satın aldığı motosikletin plakasının sahte olduğunu bilmediğini belirten Salih K. "Motosikleti geçen ay arkadaşımdan aldım. Bana motosikletin vizesinin 2023 yılına kadar olduğu söylendi. Şu an şok içerisindeyim. Ben de satın aldığım kişiden şikayetçi olacağım" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1960828/satin-aldigi-motosikletin-plakasi-sahte-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.