Erdoğan, "Sınırları güvenli hale getirmekte kararlıyız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya'da konuştu. Cumhurbaşkanı, ''Harekatlarla adım adım ülkemizi, sınırları ötesinden başlayarak her karışı ile güvenli hale getirmekte kararlıyız'' dedi. Diğer yandan Erdoğan, Konya'da barınakta yaşanan köpek katliamına da tepki gösterdi.
Onur Çetinkaya
|
26 Kasım 2022, Cumartesi - 15:17
Erdoğan, "Sınırları güvenli hale getirmekte kararlıyız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'da Mevlana Meydanı'nda düzenlenen ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası, Büyükşehir Yatırımları ve Afşar Barajı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin Toplu Açılış Töreni'nde vatandaşlarla buluştu.

"Sınırları güvenli hale getirmekte kararlıyız"

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar hakkında konuşan Erdoğan, Pençe-Kilit'te şehit düşen askerlere rahmet diledi. Teröre karşı kararlık mesajı veren Cumhurbaşkanı, "İnşallah bu harekatlarla adım adım ülkemizi, sınırları ötesinden başlayarak her karışı ile güvenli hale getirmekte kararlıyız.'' diye konuştu.

Erdoğan'dan barınaktaki vahşete tepki

Cumhurbaşkanı Konya'da hayvan barınağında bir köpeğin öldürülmesine  tepki gösterdi, "Ülkemizin en modern tesisi olan belediyemizin hayvan barınağında görevli iki vicdansızın sebep olduğu görüntüleri üzüntüyle takip ettik. Haklarında adli ve idari takibat başlatılan sorumlular tutuklanmış bir daha benzeri görüntülerin yaşanmaması için gereken tedbirler alınmıştır.'' diye konuştu.

Köpeklere yapılan vahşet ilişkin konuşmasına devam eden Erdoğan, "Kimse hayvanlara eziyet edemez. Dünyamızdaki canlı ve cansız tüm varlıklar gibi hayvanlar da bize Allah'ın bir emanetidir. Asla eziyet etmeyeceğiz, kötü davranmayacağız.'' ifadesini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1964264/erdogan-sinirlari-guvenli-hale-getirmekte-kararliyiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.