İstanbul'da para vermeyen kişileri bıçakladılar

İstanbul'da, sokaktan geçenleri durdurup para isteyen bir grup, para vermeyen biri kadın 4 kişiyi darp edip, bıçakladı. Saldırganlar gözaltına alındı.
Onur Çetinkaya
|
26 Kasım 2022, Cumartesi - 15:58
İstanbul'da para vermeyen kişileri bıçakladılar

Olay, İstanbul Beşiktaş'ta yaşandı.

İddiaya göre, eğlenceden çıkan biri kadın 4 kişi, evlerine gitmek için sokakta yürürken, önlerini kesen çocuk yaştaki kızlı erkekli bir grup, kendilerinden para istedi. 

Önlerini kestikleri kişilerin para vermeyeceklerini söylemeleri üzerine aralarında tartışma çıktı.

Sokak ortasındaki tartışma sürerken, para isteyen gruptakiler aniden diğer gruba saldırdı. 

Ne olduğunu anlamadan saldırıya uğrayan kadın ile 3 erkek yere düşerken, çocuk yaştaki kızlı erkekli grup, tekme ve tokatlarla vurmaya başladı.

Saldırıya uğrayan kişiler can havliyle kaçmaya çalışırken, saldıran gruptakilerden bazıları bellerinden bıçak çıkararak, defalarca bıçakladı.

Esnafın haber vermesinin ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Saldırganlar yakalandı

Öte yandan, olayın ardından Yapılan çalışmalar sonucunda saldırganlardan birinin emniyette “kasten yaralama”, “hırsızlık”, “polise mukavemet” ve “uyuşturucu madde ticareti yapmak” gibi benzer suçtan çok sayıda kaydı bulunan ve “kasten yaralama” suçundan aranması olan 22 yaşındaki Ufuk Can B., diğer saldırganların oğluyla benzer suçlardan çok sayıda kaydı bulunan 35 yaşındaki annesi Emel B.  ile yaşları küçük Emel Y. ve Sevim P. olduğu tespit edildi. Saldırganlar kısa sürede yakalandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1964832/istanbulda-para-vermeyen-kisileri-bicakladilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.