Ankara Rotary’den gelir getirici konser

IGF-268276
|
27 Kasım 2022, Pazar - 10:37
Ankara Rotary’den gelir getirici konser

Ankara Beysukent Rotary Kulübü ve Ankara Kocatepe Rotary Kulübü, Rotaract Kulüpleri ile birlikte serebral palsili ve işitme engelli çocuklar için konser etkinliği düzenledi.

ANKARA (İGFA) - Ankara Hayal Kahvesi’nde, Beysukent Rotary Kulübü Dönem Sekreteri Altay Baysal ve Kocatepe Rotary Kulübü Dönem Saymanı Levent Yıldız’ın da üyesi olduğu Doludizgin Band Grubu ile Manço Project Konseri gerçekleştirdi.

Barış Manço şarkılarının serebral palsili ve işitme engelli çocuklar için hep bir ağızdan söylendiği konsere 370 kişi katılım gösterdi.

Serebral Palsili gençler ve ailelerinin de misafir olduğu konser, Serebral Palsili ve işitme engelli çocuklar yararına gerçekleştirildi. Konserden elde edilen gelirin , 3 CP sandalyesi ve 4 işitme cihazı alımına aktarılacağı öğrenildi.

Konser ile açıklamada bulunan Ankara Beysukent Rotary Kulübü Başkanı Müge Arslan ve Ankara Kocatepe Rotary Kulübü Başkanı Zeynep Aslı Yeşil, hayallerini bir sonraki Manço Project konserinde, işitme engelli çocukların ve CP durum bozukluğu olan daha çok gencin bizimle birlikte şarkılara eşlik edip alkışlaması olduğunu belirterek, katkı sağlayan ve katılım gösteren herkese teşekkürlerini iletti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1966895/ankara-rotaryden-gelir-getirici-konser
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.