Mansur Yavaş, Mamaklılarla buluştu

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Mamak ilçesindeki üç büyük siteye giderek muhtarlar, site yöneticileri ve yurttaşla bir araya geldi. Başkan Yavaş, “Bizim yaptığımız hiçbir şey sizlere lütuf değil. Bizim görevimiz bu, sizlere hizmet etmek mecburiyetindeyiz” dedi.
Ankara Masası
|
27 Kasım 2022, Pazar - 12:45
Mansur Yavaş, Mamaklılarla buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Mamak'ta muhtarlar, site yöneticileri ve bölge sakinleriyle bir araya geldi.

Bölge halkının taleplerini dinleyen, çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunan Yavaş'a, ABB Kent Estetiği Daire Başkanı Ahmet Turan Söylemez ve Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Oktay Başkaya eşlik etti.

Halkın sorunları dinleyen Yavaş, tek tek not aldı. 

"Sizlere hizmet etmek mecburiyetindeyiz"

Yavaş, bütün daire başkanlıklarıyla hizmete hazır olduklarını belirterek, “Bizim yaptığımız hiçbir şey sizlere lütuf değil. Bizim görevimiz bu, sizlere hizmet etmek mecburiyetindeyiz” diye konuştu.

Buluşmaya ilişkin videoyu Yavaş " Bugün Mamak ilçemizdeki Zirvekent, Yeşilvadi ve Okyanus Konutlarını ziyaret ettik. Muhtarlarımız, site yöneticilerimiz ve vatanlaşlarımızın taleplerini dinleyerek fikir alışverişinde bulunduk. Başkentimizin her köşesine eşit hizmet anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz." notuyla paylaştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1967173/mansur-yavas-mamaklilarla-bulustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Koray Sercan Kuru
27 Kasım 2022, 16:42
ne konuşulmuş onu da öğrenseydiniz