Cübbeli Ahmet: Ben isim verdim

Cübelli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, emniyetteki ifadesinde 'selefiler silahlanıyor' iddiasıyla ilgili bir kişini ismini verdiğini söyledi.
Ankara Masası
|
26 Eylül 2020, Cumartesi - 22:06
Cübbeli Ahmet: Ben isim verdim

Cübbelli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü son günlerde gündem olan 'Selefiler silahlanıyor. İç savaşa hazırlanıyor" iddialarıyla ilgili emniyette verdiği ifadeyi canlı yayında açıkladı.

Ahmet Mahmut Ünlü, emniyetin bu grupları bildiğini söylerken, hangilerinin devlete karşı olduğunu araştırılması gerektiğini söyledi.

" Ben ifademde bu bilginin kimden alınacağının adını soyadını verdim"

İfadesinde silahlanan selefi grupları bildiğini iddia ettiği kişinin ismini verdiğini belirten Ünlü "Bize dediler ki siz bildiğinizi bize verin, size ne ondan sonrası demek durumunda kalıyor. Bilgime başvuruyor. Ben ifademde bu bilginin kimden alınacağının adını soyadını verdim. Bu kardeşimizin benim ifadem de ismi geçsin ki, başkaları da araya sokuşmasın. Bu kişini açıklamalarıyla sahada dolaşılarak, bilinerek isim benzerliklerine kurban gitmesin bazıları…Zaten devlet diyor ki ben suç unsuru bulana kadar konuşursa konuşsun burası hukuk devleti diyor. Dolayısıyla biz burada diyoruz ki bu yapılar izlenmeli, camilerde varlar, İsmailağa’da var mı var, öbür tarafta var mı var, ben inanıyorum ki selefilerin içinde de var." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/197222/cubbeli-ahmet-ben-isim-verdim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.