Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den derbi yorumu

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçta galibiyet almayı umduklarını söyledi.
aa:video:20200926:22538138
|
27 Eylül 2020, Pazar - 00:16
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den derbi yorumu

Cengiz, Tivibu Spor'a yaptığı ve kulübün internet sitesinde de yer alan açıklamasında, "Dünyada ilk 5'e giren bir derbi. İnsanların bununla çok fazla üzülmemesini dilerim. Hem kendi açımızdan hem de rakip açısından." dedi.

"Kıran kırana bir maç olsun, hak eden kazansın"

Mücadelenin saha içinde kalmasını dileyen Cengiz, "Yarın dış faktörlerin, hakemlerin, fiziki sakatlanma şartlarının en aza indiği, kıran kırana bir maç olmasını ve hak edenin kazanmasını dilerim. Elbette hak edenin Galatasaray olmasını yürekten dilerim. Rakibimiz ne kadar güçlü, ne kadar düzgünse biz o kadar düzgün, o kadar güçlüyüz. İnşallah hayırlısıyla galip geleceğimiz bir derbi olur." şeklinde konuştu.
Türk halkının futbolu çok sevdiğine işaret eden Cengiz, "İnsanların üzüntüleri maalesef sevinçten fazla sürüyor. Herhalde yaradılışımız böyle. Sevinince salıya kadar sürüyor, üzülünce çarşambaya perşembeye kadar. Bu değerli bir rakibimiz olunca tabii artabilir." değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, karşılaşmaların makul sayıda seyirciyle oynanmasını arzuladıklarını sözlerine ekledi.
http://www.ankaramasasi.com/haber/197312/galatasaray-baskani-mustafa-cengizden-derbi-yorumu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.