"Bildiğim adam değil, başka bir adam var karşımda!".... Kızılcık Şerbeti'nin ikinci tanıtım yayınlandı

Başrolünde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayımlandı.
Ecem Çetin
|
29 Kasım 2022, Salı - 16:20
"Bildiğim adam değil, başka bir adam var karşımda!"....  Kızılcık Şerbeti'nin ikinci tanıtım yayınlandı

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Görüş ayrılıkları yüzünden tartışan Doğa ve Fatih’in arasındaki gerilimin giderek tırmandığı tanıtımda Kıvılcım, Ömer ve Alev’in beraber yemek yediği anlar dikkat çekiyor. Elinde bir buket kırmızı gül ile karşısında Alev, Pembe ve Nursema’yı bulan Abdullah şoke olurken, Abdullah’ın gülleri kime aldığı merak konusu oluyor.    

5. bölümde neler yaşandı?

İki aile arasında soğuk rüzgarlar esti. Yüksek tansiyonlu bölümde büyük bir hataya düşen Pembe, Alev’le yüz yüze geldi. Alev’in, Pembe’nin yaptıklarını yüzüne vurması iki aile arasındaki başlayan yeni gerilimin ilk adımı oldu. Fatih’in erkek arkadaşlarıyla buluştuğu yemeğin ardından Doğa’nın kız arkadaşlarıyla yemeğe çıkmak istemesi Fatih’in tepkisini çekti. İki aşığın fikir ayrılığına düştüğü bölümde Doğa’nın sokakta bulduğu yavru köpeği eve getirmesine Fatih’in ailesi büyük tepki verdi. Pembe’nin, Doğa’nın kadın doğum doktorunu da değiştirmek istemesi bardağı taşıran son damla oldu. Kıvılcım, kızı Doğa’ya yaşatılanları daha fazla kaldıramadı ve yeni doktoru kabul etmedi. İki aile arasında yaşanan gerilimi dindirmek isteyen Ömer devreye girerek Kıvılcım’la buluştu. Ömer’le konuştuktan sonra iyi hissetmeye başlayan Kıvılcım bölümün finalinde beklemediği bir olayla karşılaştı. Daha önce farklı görüşte olduğu için tartıştığı bir kadının kendisine hakaret davası açtığını eve gelen postayla öğrendi. Şoke olan Kıvılcım’ı yeni bölümde neler beklediği şimdiden merak konusu oldu...

Oyuncu kadrosu 

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

http://www.ankaramasasi.com/haber/1976871/bildigim-adam-degil-baska-bir-adam-var-karsimda-kizilcik-serbetinin-ikinci-tanitim-yayinlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.