Ali Koç: Bu yıl bizim şampiyonluğumuz olacak

Adana'da, Yüreğir Belediyesi’nin düzenlediği, "Gelecek Sizsiniz’’ konulu konferansının konuğu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç oldu.
Hande Akyol
|
29 Kasım 2022, Salı - 17:22
Ali Koç: Bu yıl bizim şampiyonluğumuz olacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Adana'da düzenlenen etkinlikte gençlerle bir araya geldi.

Programda çevredeki liselerden gelen öğrencilerle sohbet eden Acun Ilıcalı ve Ali Koç, kendilerine yöneltilen soruları da cevapladı.

Başkan Koç bir gencin, 'Şampiyonluk ne zaman?’ diye soru yöneltmesi üzerine, "Allah izin verirse inşallah bu yıl bizim şampiyonluğumuz olacak" diye yanıt verdi. 

Acun Ilıcalı'da, top olmadığı için futbol ve voleybol gibi sporları oynamayan bir okulun öğrencilerine 50 top bağışlayacağını söyledi.

"Adana'dan tam 5 sporcu transfer ettik"

Ali Koç, bir öğrencinin Fenerbahçe’nin kadın kürek takımıyla ilgili sorusu üzerine, Adana’nın kürek sporundaki başarısına değinerek, "Adana'dan transfer yaptık. Kadın kürekçilerimizin çoğu buradan geldi. Bana bu proje anlatıldığı zaman çok anlayamamıştım. Ama şuan çok heyecan duyuyorum. Adana'dan tam 5 sporcu transfer ettik" dedi.

Ilıcalı ve Koç'a tablo hediye edildi

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Ilıcalı ve Koç’a hediye olarak tablo takdim etti. Programın ardından yoğun ilgiyle karşılaşan Acun Ilıcalı ve Ali Koç, gençlerle bol bol fotoğraf çektirdi.

Ali Koç’tan, Vali Elban’a Fenerbahçe forması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Adana’da katılacağı etkinlik öncesi Adana Valisi Süleyman Elban'ı ziyaret etti. Koç, Elban’a üzerinde ismi yazılı Fenerbahçe forması hediye etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1977049/ali-koc-bu-yil-bizim-sampiyonlugumuz-olacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.