Cumhurbaşkanı’ndan bomba açıklama Fetih sevinci Ayasofya’da yaşanacak

Ankara Masası
|
28 Mayıs 2020, Perşembe - 22:10
Cumhurbaşkanı’ndan bomba açıklama Fetih sevinci Ayasofya’da yaşanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kültür ve Turizm Bakanlığımızın düzenlediği Fetih Şöleni kapsamında, Ayasofya'da Fetih Suresi okunacak ve dualar edilecek.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’un fetih sevincinin Ayasofya’da yaşanacağını söyledi.

Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, bir asır önce 'hasta adam' yaftasıyla tarihten silinmeye çalışılan Türk milletinin bugün, hastaların ümidi olarak öne çıkması dahi başlı başına bir ibret vesikasıdır. İnşallah bundan sonrası daha kolaydır. Kendimize güveniyoruz, halkımıza ve devletimize güveniyoruz. Aydınlık bir geleceğin bizi beklediğine yürekten inanıyoruz." dedi.

“Fetih Şöleni kapsamında, Ayasofya'da Fetih Suresi okunacak ve dualar edilecek.”

Yarın İstanbul'un fethinin 567. yıl dönümünde milletle birlikte çok güzel programlara şahitlik edeceklerini belirten Erdoğan,  Sancaktepe'de iki ayda inşa edilen bin 8 yataklı Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'nin açılışını yapacaklarını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Akşam saatlerinde Okçular Vakfı'nın Fetih Kupası yarışmaları gerçekleştirilecek. Bunun ardından ise Kültür ve Turizm Bakanlığımızın düzenlediği Fetih Şöleni kapsamında, Ayasofya'da Fetih Suresi okunacak ve dualar edilecek. Milletimizin fetih sevincini bu programlarla hep birlikte yaşamaya çalışacağız. Bu vesileyle Fatih Sultan Mehmet Han başta olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan tüm gazilerimizi, şehitlerimizi, kahramanlarımızı hürmetle yad ediyorum." diye konuştu.

İletişim Başkanı Altun da Ayasofya paylaşımı yapmıştı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da 10 Mayıs tarihinde sosyal medya hesabından, "Özledik! Ama az daha sabır. Birlikte başaracağız..." notuyla Ayasofya fotoğraflarını paylaşmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/19781/cumhurbaskanindan-bomba-aciklama-fetih-sevinci-ayasofyada-yasanacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.