Ameliyat olan Armağan Çağlayan'dan mesaj var

Akciğer kanserine yakalanan televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, ciğerinde kitle tespit edildiğini açıklamasının ardından dün 4,5 saatlik bir ameliyat geçirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kitlenin kanser olduğunu ancak hastalığın çok erken evrede belirlendiğini aktaran Çağlayan “kemoterapi olup olmayacağımı patolojiden gelecek sonuç belirleyecek" dedi.
Ersin Küçükbarak
|
01 Aralık 2022, Perşembe - 09:46
Ameliyat olan Armağan Çağlayan'dan mesaj var

Televizyoncu Armağan Çağlayan, akciğerinde kitle tespit edilmesinin ardından dün 4,5 saat süren bir ameliyat geçirdi.

Ameliyat sonrası sosyal medya hesabından sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Çağlayan şunları paylaştı:

“Çok erken evrede yakaladılar hastalığımı”

"4,5 saat süren bir operasyon geçirdim. Yoğun bakımdan odama geldim. Ameliyat sırasında yapılan Frozen Patoloji sonucunda kitle kanser çıktı. Fakat şanslıyım ki, doktorlarım peşimi bırakmadılar ve çok erken evrede yakaladılar hastalığımı. Şimdi kemoterapi olup olmayacağımı patolojiden gelecek sonuç belirleyecek.”

“Çalışmayı hiç bırakmayacağım”

“ Ben çalışmayı hiç bırakmayacağım, biraz dinlendikten sonra, "Size Anlatacaklarım Var" turnesiyle, Gebze, Bartın, Zonguldak, İstanbul ve Ankara’da olacağım. Dualarınız ve iyi dileklerinize minnettarım. Herkese sevgiler saygılar."

Ne olmuştu?

Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından "Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı" bilgisini paylaşmıştı.

Çağlayan, alınan biyopside hastalığın lenflerine bulaşmadığını açıklamıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1980287/ameliyat-olan-armagan-caglayandan-mesaj-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.