Cristiano Ronaldo Al-Nassr kulübüyle 2,5 yıllık anlaşma sağladı

Dünya Kupası için Katar'da olan Portekiz’in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, Al-Nassr kulübüyle 2 yıllık anlaşma sağladı.
Ersin Küçükbarak
|
05 Aralık 2022, Pazartesi - 17:22
Cristiano Ronaldo Al-Nassr kulübüyle 2,5 yıllık anlaşma sağladı

İspanyol basın kuruluşu Marca'nın haberine göre, Manchester United'dan ayrılan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Al-Nassr ile 2.5 yıllığına anlaşma sağladı.

Portekizli dünya yıldızı, 1 Ocak itibariyle Al-Nassr forması giyecek.

Ronaldo, Al-Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Ronaldo, ilk yarım sezonunda 100 milyon euro net, sonraki 2 sezonunda da 200'er olmak üzere toplamda 500 milyon euro gelir elde edecek.

Ronaldo dünyanın en çok kazanan futbolcusu olacak

Cristiano Ronaldo, sezon başına 200 milyon euro net maaşıyla futbol dünyasının en çok kazanan ismi rekorunu da güncelleyecek.

Cristiano Ronaldo'nun Arap kulübünden kazanacağı yıllık 200 milyon euro'nun içinde maaşın dışında reklam anlaşmalarının da yer alacağı belirtildi. Portekizli süperstarın sözleşmesi, Dünya Kupası'nın sona ermesinin ardından resmen duyurulacak.

Al Nassr hangi ülkenin takımı? Nerede kuruldu? Maçlarını nerede oynuyor?

Arapça'da  anlamı zafer olan Naşr kelimesinden türetilen futbol kulübü Al-Nassr FC, 1955 yılında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da kuruldu. Al-Nassr, Suudi Arabistan Profesyonel Ligi'nde mücadele ediyor.Arap Kulübü maçlarını 71,000 kişilik Kral Fahd Stadyumu'nda oynamaktadır.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1987153/cristiano-ronaldo-al-nassr-kulubuyle-25-yillik-anlasma-sagladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.