Saplantılı aşağının bıçaklı saldırısına uğrayan kadın ölümden döndü

Denizli'de kendisini sürekli takip eden saplantılı aşığıyla karşılaşan kadın adama tepki gösterdi. Karşılık tartışmanın ardından adam kadına çocuğunun yanında bıçakla saldırdı. Baldırından yaralanan kadını çevredeki esnaf kurtardı.
Ankara Masası
|
09 Aralık 2022, Cuma - 12:31
Saplantılı aşağının bıçaklı saldırısına uğrayan kadın ölümden döndü

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Topraklık Mahallesi'nde meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, 6 yaşındaki kızını okuldan aldıktan sonra eve giden A.E. yolda saplantılı aşığı K.M.'nin sözlü tacizine uğradı. Yaşananlara tepki gösteren kadın ile adam arasında tartışma yaşandı. 

Kadın adama vururken, durumu hazmedemeyen adam motosikletinden bıçak alarak genç kadına saldırdı. Kadını çocuğunun gözü önünde baldırından bıçaklayan adam, bıçak sallamaya devam ettiği sırada esnafın müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.

Elindeki bıçak alınan adam, yere yatırılarak etkisiz hale getirildi. Vatandaşların da müdahale ettiği olayın bildirilmesi ile bölgeye ekipler sevk edildi. 

Yaralı kadın sinir krizi geçiren çocuğuyla beraber Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, şüpheli karakola götürüldü. Ekipler güvenlik kameralarını inceleyerek, bölgede çalışma yaptı. 

Daha önce de bir kadını bıçakladığı öne sürülen şüpheli, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Tedavisi tamamlanan kadın ise taburcu edildi.,

Yaşananlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1995889/saplantili-asaginin-bicakli-saldirisina-ugrayan-kadin-olumden-dondu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.