Muharrem İnce:"Muhalefeti Ekrem İmamoğlu’na sahip çıkmaya davet ediyorum"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na siyasi yasak getirilmek istendiğini belirterek, bütün muhalefeti İmamoğlu’na sahip çıkmaya davet etti.
Hande Akyol
|
09 Aralık 2022, Cuma - 17:15
Muharrem İnce:"Muhalefeti Ekrem İmamoğlu’na sahip çıkmaya davet ediyorum"

Diyarbakır’da, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İnce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ile ilgili davasına değindi.

Muharrem İnce konuşmasında, "Siyasi yasak getirilmek isteniyor. Benim de böyle iki tane davam var. Bütün muhalefeti Ekrem İmamoğlu’na sahip çıkmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

"CHP’yi de Ekrem İmamoğlu’na sahip çıkmaya davet ediyorum"

İnce şunları kaydetti:

"İstanbul Belediye Başkanlığı’nı almış, yıllar sonra herkes o adliyeye gitmelidir. Memleket Partisi’nin İstanbul örgütüne de sesleniyorum. Siz de orada olun, destek olun. Bütün muhalefet destek olmalı. Yani ona siyasi yasak, bunu hapse at ve onu kenara bırakalım, muhalefet böyle serbest kalırsa, yekvücut olmazsa bu sorunu çözemeyiz. Teker teker hepimizi avlarlar. Onun için bu konuda CHP’yi de Ekrem İmamoğlu’na sahip çıkmaya davet ediyorum. Bu mesajım da ilgili yerlere gidecektir herhalde."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1996296/muharrem-incemuhalefeti-ekrem-imamogluna-sahip-cikmaya-davet-ediyorum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.