Kale direği üzerine devrilen Yiğit Demirel hayatını kaybetti

Çaykur Rizespor altyapı tesislerindeki antrenman öncesi, arkadaşının asıldığı kale direğinin üzerine devrilmesiyle ağır yaralanıp, 3 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Yiğit Demirel (9) hayatını kaybetti. Demirel için Çaykur Rizespor ve TFF mesaj yayınladı.
Ankara Masası
|
10 Aralık 2022, Cumartesi - 15:27
Kale direği üzerine devrilen Yiğit Demirel hayatını kaybetti

Olay, 7 Aralık Çarşamba günü saat 16.45 sıralarında Çaykur Rizespor'un alt yapı tesislerinde meydana geldi.

Çaykur Rizespor'un 8-10 yaş takımında yer alan 8 yaşındaki Yiğit Demirel'in antrenman öncesi arkadaşlarıyla vakit geçirdiği sırada kale direğine asılması sonucu direk üzerine düştü. 

Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri ve tesis çalışanları tarafından ambulansa konulan minik futbolcu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. 3 gündür yoğun bakım servisinde tutulan minik sporcu 3 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Rizespor'dan taziye mesajı:

TFF'den yapılan açıklamada ise, "Çaykur Rizespor Kulübü'nün altyapısında forma giyen minik futbolcumuz Yiğit Demirel'in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İsterdik ki, Yiğit'i Milli Takım formasıyla nice başarılara imza atarken görelim. Futbola genç yaşında gönül veren, azimle ve büyük bir heyecanla oynayan Yiğit'imize Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere Çaykur Rizespor camiasına ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz. Yiğit Demirel kalbimizde yaşayacak" ifadeleri kullanıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1997203/kale-diregi-uzerine-devrilen-yigit-demirel-hayatini-kaybetti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.