Fatih Terim: "Kazanmayı çok arzu ettik ama olmadı"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'de 0-0 sonuçlanan Fenerbahçe derbisinde kazanmayı çok istemelerine rağmen galibiyet alamadıklarını söyledi.
Büşra Bayrak
|
27 Eylül 2020, Pazar - 22:40
Fatih Terim: "Kazanmayı çok arzu ettik ama olmadı"

Tecrübeli teknik adam, Türk Telekom Stadı'nda yapılan derbinin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bu sezon derbiye kadar oynadıkları 4 maçı da kazandıklarını hatırlatan Fatih Terim, "Oyun istikrarı 4 maç artarak gitti. Beşinci maç hem oyun istikrarı hem oyuncunun performans istikrarı maalesef aynı olmadı." dedi.

 "Tadı ve keyfi getirecek olan goldü ama olmadı"


Terim, maçta 5 gol pozisyonuna girdiklerini ancak değerlendiremediklerini belirterek, "Herhangi birini gol yapsak öne geçmenin moraliyle oyunu daha da domine edebilirdik ama olmadı. Yüzde 100 de pozisyon vermedik. Rakibimizin birçok önemli hücum oyuncusu var. Kazanmak en büyük isteğimizdi ama olmadı. Bazen de olmuyor. Bugün tadı ve keyfi getirecek olan goldü. Gol bizi yükseltebilir, coşkuyla eski oyunumuza döndürebilirdi. Buna rağmen iyi mücadele oldu. Her 3-4 günde bir maç oynamak çok kolay olmuyor. Kazanmayı çok arzu ettik ama olmadı." ifadelerini kullandı.

"Tedbir ve defansif anlayış düşünmedim"

Fatih Terim, Fenerbahçe'ye karşı herhangi bir tedbir ve defansif anlayış düşünmediğini söyledi.

Gol pozisyonu üretmenin önemli olduğunu vurgulayan Terim, " Bütün ayakları da denedim. Bugün arkadaşlarımız vurdu ama olmadı. Girdiğimiz net pozisyonlar dışında çabuk ve doğru geldiğimiz ama buluşturamadığımız ya da yanlış seçim yaparak heba ettiğimiz pozisyonlar vardı. Onlar da gol pozisyonu olmaya aday çok önemli ataklardı. Daha dikkatli olacağız, daha çok çalışacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/200053/fatih-terim-kazanmayi-cok-arzu-ettik-ama-olmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.