Yeni Fragmanlar: Resident Evil, Truth Seekers, The Queen’s Gambit ve daha fazlası...

İşte bu haftanın yeni fragmanları... Tabii ki dehşet verici görünen Resident Evil serisinin sürpriz fragmanı da dahil Ekim ayına biraz daha ürkütücü başlangıç yapıyoruz.
Ankara Masası
|
27 Eylül 2020, Pazar - 23:44
Yeni Fragmanlar: Resident Evil, Truth Seekers, The Queen’s Gambit ve daha fazlası...

RESIDENT EVIL: INFINITE DARKNESS

Sürpriz! Netflix'te yakında çıkacak Resident Evil: Infinite Darkness, bir "CG anime dizisi". Resident Evil: Infinite Darkness tanıtım fragmanında, korkunç karanlık bir odada el feneriyle Claire Redfield ve Leon Kennedy'nin bilinmeyen bir adamı kurtarması gösteriliyor ve elbette en az bir zombi var (muhtemelen daha fazla, tahmin ediyorum). Henüz çok fazla ayrıntı yok, ancak bu 2021'de Netflix'e düşecek gibi görünüyor.



TRUTH SEEKERS

Simon Pegg ve Nick Frost, tuhaf gizemleri çözmeye çalışan paranormal araştırmacıları canlandırdıkları yeni bir doğaüstü komedi dram dizisi ile geri dönüyorlar. Samson Kayo ve Emma D'Arcy de başrolde. TRUTH SEEKERS 30 Ekim'de Amazon Prime'da.



THE HAUNTING OF BLY MANOR

The Haunting of Hill House'un antoloji türündeki devam halkası olan The Haunting of Bly Manor, iki çocuğa bakmak için eski bir konakta işe başlayan genç bir kadının hayatına odaklanıyor. Henry James’in Turn of the Screw romanından uyarlanan dizide, Victoria Pedretti, Oliver Jackson Cohen, Kate Siegel, Henry Thomas gibi ilk sezonda yakından tanıdığımız isimler yer alıyor. Pedretti, iki sıra dışı çocuğa bakan bir eğitmen olan Dani'ye hayat verirken Jackson Cohen, konakta yaşayan çekici genç bir adamı canlandırıyor. The Haunting of Bly Manor, 9 Ekim'de Netflix'te geliyor.



A WORLD OF CALM

"A World of Calm": Keanu Reeves'den Kate Winslet'e önemli isimler, sesleriyle sizi rahatlatacak.
Popüler "Uyku" uygulaması Calm'un TV uyarlaması A World of Calm, 1 Ekim'de seyirciyle tanışıyor. Mahershala Ali'den Idris Elba'ya, Nicole Kidman'dan Zoë Kravitz'e, Keanu Reeves'den Kate Winslet'e önemli isimler, sesleriyle sizi rahatlatacak... A World of Calm, 1 Ekim'de HBO Max'te başlıyor.



THE QUEEN’S GAMBIT

Walter Tevis'in 1983'ün en çok satan romanına dayanan The Queen’s Gambit,  satranç dahisi olduğu ortaya çıkan bir yetimin hikayesini anlatıyor. 1950'lerde Kentucky'deki bir yetimhanede, küçük bir kız müthiş bir satranç yeteneği olduğunu fark eder. Ancak başarı yolculuğunda bağımlılıkla savaşmak zorunda kalır. Anya Taylor-Joy fragmanda harika görünüyor. 23 Ekim'de Netflix'te.
http://www.ankaramasasi.com/haber/200319/yeni-fragmanlar-resident-evil-truth-seekers-the-queens-gambit-ve-daha-fazlasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.